به گزارش فاخته، مسعود هاشم زاده دبیر انجمن صنفی کارفرمایی "تولیدکنندگان دی و مونو کلسیم فسفات کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: صنعت تولید محصولات دی و مونو کلسیم فسفات با سابقه بیش از چهل سال در کشور، بیش از 40 کارخانه تولیدی و اشتغال صدها نفر، توانایی تولید بیش از 300 هزارتن محصولات دی و مونو کلسیم فسفات در سال، با استاندارهای جهانی دارا است.
وی افزود: تولید این ماده ضروری در خوراک دام، طیور، آبزیان و سایر حیوانات پرورشی، چند سالی است به دلیل واردات بیرویه مونوکلسیم فسفات دچار معضلات و چالشهای جدی شده به گونهای که بسیاری از آن کارخانهها تعطیل و یا غیر فعال شدهاند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی "تولیدکنندگان دی و مونو کلسیم فسفات کشور ادامه داد: از اینروی تولیدکنندگان این صنعت برآن شدن که با ایجاد انجمن صنفی و انسجام درون صنفی برای حل مشکلات تولیدی، ساختاری سازمان یافته تاسیس نمایند.
رصد رویدادهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور با درگاه های ارتباطی فاخته در «تلگرام»، «ایتا»، «بله» و «سروش»
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی یاد آور شد: انجمن صنفی کارفرمایی "تولیدکنندگان دی و مونو کلسیم فسفات کشور" در تاریخ شش مرداد 1405 با نظارت وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی تشکیل شد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.