کشف و توقیف 11 تن گوشت مرغ منجمد تاریخ گذشته در اصفهان

رئیس اداره دامپزشکی اصفهان از کشف 11 تن گوشت مرغ منجمد تاریخ مصرف گذشته خبر داد.
کد خبر  15921
daily

به گزارش فاخته، سیداکبر حسینی در گفت‌وگو با تسنیم در اصفهان از کشف و توقیف 11 تن گوشت مرغ منجمد تاریخ مصرف گذشته در اصفهان خبر داد و گفت: در جریان بازرسی‌های مستمر کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی از کشتارگاه‌های طیور شهرستان، این محموله به دلیل تمام شدن تاریخ مصرف در سردخانه یکی از این واحدها شناسایی و توقیف شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اصفهان با تأکید بر اهمیت پایش‌های بهداشتی در مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی افزود: نظارت‌های دامپزشکی به صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه ادامه دارد و هوشیاری، تعهد و احساس مسئولیت همکاران ما نقشی کلیدی در پیشگیری از تهدید سلامت شهروندان ایفا می‌کند.

رصد رویدادهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور با درگاه های ارتباطی فاخته در «تلگرام»، «ایتا»، «بله» و «سروش»

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

او همچنین از مردم خواست هرگونه تخلف بهداشتی یا مورد مشکوک در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی را از طریق تماس با سامانه 1512 دامپزشکی گزارش دهند تا در کمترین زمان ممکن به آن رسیدگی شود.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.