به گزارش فاخته، مدیرکل دامپزشکی استان با تأکید بر لزوم ارتقای بهداشت گوشت و اجرای قوانین الزامآور دامپزشکی اعلام کرد: سلامت مردم و رعایت استانداردهای بهداشتی خط قرمز دامپزشکی است. نماینده دادستان نیز دستورالعملهای دامپزشکی را در حکم قانون دانست و اجرای آن را برای همه واحدها ضروری اعلام کرد.
نمایندگان صنف قصابان و سلاخان دغدغههای خود در زمینه فاصله، هزینه حمل و نگرانیهای شغلی را مطرح کردند و کشتارگاه صنعتی نیز تعهد داد هیچ افزایشی در قیمت گوشت و هیچ اختلالی در تأمین آن ایجاد نکند.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید
در پایان جلسه تأکید شد: پس از پایان مهلت یکماهه، دامپزشکی تنها گوشت تولیدی در کشتارگاههای صنعتی دارای پروانه بهداشتی را تأیید و اجازه مصرف خواهد داد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.