به گزارش فاخته به نقل از اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در این نشست که با حضور مدیرکل، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی هرمزگان، نماینده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، نائب رئیس نظام دامپزشکی استان و نمایندگان موقت صنف کارفرمایان و مسئولین فنی و بهداشتی برگزار شد، روند اجرایی دستورالعمل ماده 19 آئین نامه نظارت بهداشتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
در ابتدای جلسه دکترعباس طالبی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن عرض خیر مقدم به اعضاء در جلسه و تقدیر و تشکر از کلیه اعضاء کمیته به منظور همکاری با مجموعه دامپزشکی و اتخاذ تدابیر لازم سهم بزرگی در جهت اعتلای بهداشت و تضمین سلامت غذایی جامعه ایفا می نمایند .
در ادامه شکوائیه مسئولین فنی بهداشتی و تعدادی از کارفرمایان در جلسه مطرح و بررسی و هریک از اعضاء گزارش اقدامات انجام گرفته را بیان نمودند.
در پایان مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن تاکید بر حضور فعال و موثر مسئولین فنی در مراکز تحت نظارت بیان داشت: مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در مراکز مختلف نقش مهمی در تضمین بهداشت و سلامت عمومی دارند.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
دکتر فخرآبادی پور افزود: مسئولین فنی با نظارت و کنترل دقیق فرآیند تولید فرآوری و توزیع مواد غذایی با منشاء دامی از جمله گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ... برای ارتقا کیفیت و ایمنی این محصولات کمک می کنند .
وی عنوان کرد: با حمایت از این قشر باعث ایجاد انگیزه و اجرای صحیح قوانین دامپزشکی می توان موجب ارتقاء کیفیت فرآورده های خام دامی شد .
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.