به گزارش فاخته، دکتر علیرضا قدرتی افزود: کلیه فعالیت های مرتبط با تولید، فرآوری فرآورده های خام دامی و خوراک دام در مراکز، باید تحت نظر مسئول فنی بهداشتی انجام شود.
وی، عدم حضور و تولید فرآورده ها را بدون نظارت کارشناس دامپزشکی تخلف عنوان کرد و اظهار داشت: مسئولان فنی بی نظم و متخلف به هیئت بدوی انتظامی نظام دامپزشکی استان برای رسیدگی به تخلف معرفی می شوند.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.