به گزارش فاخته به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس شبکه دامپزشکی تربت جام گفت: ماموران پاسگاه انتظامی شهید عزتی شهرستان تربت جام هنگام کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه نیسان حامل مرغ تلف شده گوشتی را که به سمت مشهد در حرکت بود را متوقف کردند.
معتمدی مقدم افزود: در این بازرسی کارشناسان طیور این شبکه مقدار هزار ۱۰۰ کیلوگرم تلفات مرغداری گوشتی کشف و متخلف برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و خودرو به پارکینگ منتقل شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی از مرغداران خواست مرغداریها باید تلفات ناشی از بیماریها را در چاه دفن لاشه یا کوره لاشه سوز مرغداری معدوم و هرگونه تلفات غیر متعارف را به شبکه دامپزشکی اعلام کنند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.