به گزارش فاخته، دکتر سعید دلفراز، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان درگز، با بیان اینکه توجه به سلامت مواد غذایی که شامل فراورده های خام دامی نیز می باشد، امری حیاتی و مستلزم دقت نظر فراوان می باشد، گفت: تمامی کارگاه ها و مراکز تولید و عرضه فراورده های خام دامی به استناد مواد 3، 4 و 21 قانون سازمان دامپزشکی کشور و قوانین مرتبط آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی مکلف به بکارگیری مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی جهت کنترل کیفی محصولات خام دامی و سایر وظایف محوله می باشند و در صورت عدم بکارگیری مسئول فنی در محل کارخانه یا کارگاه در زمان تولید، مراکز تحت نظارت دامپزشکی اجازه فعالیت و تولید محصول ندارند.
وی، طی بازدید از اولین مرکز بسته بندی عسل شهرستان افزود: بر اساس ابلاغیه اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، مدیران و صاحبین صنایعی که در حوزه تولید فرآورده های خام دامی فعالیت دارند به هیچ عنوان نمی توانند بدون حضور مسئول فنی بهداشتی، فعالیت داشته باشند و در صورتی که بر اساس گزارش مسئول فنی و یا بازرسی های صورت گرفته این امر به اثبات برسد، مدیریت و متولی مجموعه به دستگاه قضایی معرفی خواهد شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
دلفراز، در پایان گفت: نظارت بر فرآورده های خام دامی و حفظ سلامت این محصولات، خط قرمز دامپزشکی است و در همین راستا از مالکین و مدیران واحدهای تحت نظارت درخواست داریم در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.