برگزاری جلسه تعیین ظرفیت و شیوه به‌کارگیری مسئولین فنی و بهداشتی در اماکن دامی تحت نظارت دامپزشکی استان هرمزگان

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: این جلسه که با هدف ارتقاء سطح بهداشت، مبارزه با بیماریهای طیور و بهبود کیفی نظارت بر فرآیندهای تولید این بخش برگزار شد .
کد خبر  12660
daily

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، جلسه فنی تعیین ظرفیت و شیوه به‌کارگیری مسئولین فنی و بهداشتی در اماکن دامی (مرغداری ها) در محل سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با حضور مهندس عباس مویدی ریاست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیر کل دامپزشکی استان، رئیس شورای نظام دامپزشکی هرمزگان، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران و جمعی از مدیران ستادی سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار شد .

در ابتدا جلسه دکتر مصطفی فخرآبادی پور ضمن خوش آمد گویی و تشکر از حضور ریاست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مصوبات قبلی را مرور و گزارشی از وضعیت واحدهای مرغداری و اهداف تعیین ظرفیت و شیوه به کار گیری مسئولین فنی ارائه کرد . در ادامه مشکلات و پیشنهادات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

در پایان رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با حمایت از مسئولین فنی و استفاده از افراد با تجربه در حوزه طیور می توان موجب تولید پایدار و تامین و سلامت غذایی شود .

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.