با مشارکت دانشگاه ارومیه و دانشگاه آتاتورک ترکیه برگزار می‌شود:

برگزاری اولین کنگره بین المللی گیاهان دارویی و طب سنتی دامپزشکی

اولین کنگره بین المللی گیاهان دارویی و طب سنتی دامپزشکی با مشارکت دانشگاه ارومیه و دانشگاه آتاتورک ترکیه برگزار می‌شود.
کد خبر  12362
daily

به گزارش فاخته به نقل از خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دانشگاه ارومیه با مشارکت انجمن گیاهان دارویی ایران و دانشگاه آتاتورک کشور ترکیه و با حمایت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور و نیز حمایت معنوی و مادی مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، سازمان دامپزشکی کشور و سازمان نظام دامپزشکی کشور اولین کنگره بین المللی گیاهان دارویی و طب سنتی دامپزشکی را در ۳۰ مهر و ۱ آبان ماه برگزار می‌نماید.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

افتتاحیه این کنگره در سالن اجتماعات و پانل‌های تخصصی ارائه مقالات در سالن شورا پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه برگزار می‌شود.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.