به گزارش فاخته، کاظم داودی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با هماهنگی هنگ مرزی مستقر در مرز شلمچه، محموله دارویی دامپزشکی قاچاق به ارزش ۵۶۰ میلیون ریال که در حال وارد شدن به کشور بود، در این مرز کشف و ضبط شد.
وی افزود: این محموله شامل انواع قرص، کپسول و محلولهای دامپزشکی بود که به دلیل نداشتن مجوزهای لازم از سازمان دامپزشکی کشور و رعایت نشدن شرایط نگهداری و حمل و نقل مناسب، توسط کارشناسان دارو و درمان اداره دامپزشکی خرمشهر غیرقابل مصرف تشخیص داده شد و با دستور مقام قضایی، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی معدوم شد.
رئیس اداره دامپزشکی خرمشهر گفت: باید توجه کرد یکی از اساسیترین موارد برای داشتن دام سالم و عاری از بیماری، مصرف داروهای مناسب و مجاز در درمان بیماریها است و مصرف داروهای غیر مجاز و تاریخ گذشته موجب درمان نشدن مناسب دام و گاهی منجر به بروز عوارض جانبی و تلفات در حیوانات میشود.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی بیان کرد: ضروری است دامداران ضمن خرید دارو و سموم دامپزشکی از مراکز معتبر و دارای تاییدیه دامپزشکی، به تاریخ مصرف دارو دقت و از مصرف داروی تاریخ گذشته برای درمان دام خودداری کنند. (عکس خبر تزئینی است.)
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.