به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی دکتر شفایی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اظهار داشت : به منظور کنترل و نظارت بر توزیع و فروش دارو و واکسن توسط شرکت های پخش استانی رصد و پایش با جدیت پیگیری و انجام می شود .
دکتر صباغ زاده رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم صدور مجوز بهداشتی قرنطینه ای جهت حمل و نقل دارو و واکسن ،رعایت زنجیره سرد حمل و نقل واکسن ها ،ثبت دقیق اطلاعات و آمار توزیع دارو و واکسن در سامانه دارویی،تامین دارو و واکسن مورد نیاز استان بر اساس نیازسنجی برضرورت ارتباط هر چه بیشتر بین مسئولین فنی بهداشتی وبخش دولتی تاکید نمود.
صباغ زاده بر لزوم ثبت اطلاعات دارو و واکسن در سامانه دارویی تاکید کرد و گفت: تمامی شرکت های پخش ملزم به ثبت اطلاعات بوده و با مسئولین فنی متخلف که این مهم را انجام ندهند برخورد قانونی خواهد شد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.