به گزارش فاخته به نقل از آنا، بیست و سومین جلسه کمیسیون مرکزی انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نمایندگان معاونتهای علوم مهندسی و کشاورزی، علوم پزشکی، علوم تربیتی و مهارتی، علوم انسانی و هنر و دیگر اعضای کمیسیون برگزار شد.
بیست و سومین جلسه کمیسیون مرکزی انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با دستورکار بررسی درخواست تأسیس ۱۹ انجمن علمی دانشجویی در گروههای علوم انسانی و هنر، علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی، علوم تربیتی و مهارتی، علوم پایه، علوم کشاورزی و بین رشتهای برگزار شد.
در این جلسه با درخواست تأسیس انجمن علمی سیستمهای هوشمند، روانشناسی و مهندسی کامپیوتر در واحد علوم و تحقیقات، هوش مصنوعی، هنر و رسانه و کامپیوتر در واحد تهران جنوب، رباتیک و هوش مصنوعی، مدیریت کسب و کار و مهندسی صنایع در واحد خوراسگان، پرستاری، حسابداری و آموزش ابتدایی و علوم تربیتی در واحد خوی، حقوق در واحد ابهر و حسابداری در واحد شهرضا موافقت شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
تاسیس انجمنهای زیستشناسی سلولی و مولکولی در واحد لاهیجان، روانشناسی در واحد مراغه، دامپزشکی در واحد سبزوار، کامپیوتر در واحد لنگرود و دامپزشکی در واحد شاهین شهر نیز در این جلسه مورد موافقت قرار گرفت.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.