انتصاب سرپرست جدید اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان خوزستان

با حکم مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان، حمیدرضا کاوش بعنوان سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان خوزستان منصوب شد.
کد خبر  11561
daily

به گزارش فاخته ، ناصر عسکری فرد مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان در آئینی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ایوب پدرام رئیس سابق اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم، حمیدرضا کاوش را بعنوان سرپرست این اداره منصوب کرد.

در حکم مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان آمده است:

جناب آقای دکتر حمیدرضا کاوش

باسلام وصلوات بر محمد و آل محمد (ص) و احترام

   بدینوسیله و به موجب  این ابلاغ، جنابعالی به عنوان سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی خوزستان منصوب می شوید. امید است  در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت مقام عظمای ولایت با همدلی و مساعدت سایر همکاران آن اداره موفق و مؤید باشید.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

شایان ذکر است سرپرست جدید اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم دامپزشکی استان خوزستان پیش از این، مسئولیت هایی نظیر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان، کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی و کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم را در کارنامه فعالیت خود دارد.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.