از سیستان و بلوچستان خبر می رسد؛

دستیار مدیرکل در امر مردمی سازی منصوب شد

دستیار مدیرکل سیستان و بلوچستان در امر مردمی سازی منصوب شد.
کد خبر  11413
خبر روز

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان طی حکمی از سوی دکتر «غلامرضا سرگزی» مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، "مجید حسنیان " به عنوان دستیار مدیرکل در امر مردمی سازی منصوب شد.
 
در این انتصاب آمده است:
 
جناب آقای مجید حسنیان
سلام علیکم
نظر به سوابق و تجربیات جنابعالی به موجب این حکم به عنوان دستیار مدیر کل در امر مردمی‌سازی منصوب می‌شوید.
امید است با استعانت از ذات اقدس الهی و مساعدت و همکاری دستیار محترم استاندار در امر مردمی‌سازی و دستیار محترم معاون وزیرو رئیس سازمان دامپزشکی کشور در امر مردمی‌سازی و سایر همکاران مجموعه دامپزشکی با انجام ماموریت‌های مورد انتظار شامل کمک به افزایش نقش و مشارکت مردم، کمک به افزایش کارآمدی دولت در حل مسائل به پشتوانه مردم و ارائه راهکارهای مناسب عملی و اعمال نظارت مستمر بر اجرای سیاست‌ها و برنامه‌ها و همچنین نیل به اهداف سازمان دامپزشکی کشور گام‌های موثر بردارید.
توفیق شما را در خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند منان خواهانم.


 
دکتر غلامرضا سرگزی
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.