به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر رامین سمیعیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: سلامت غذا نه تنها شامل سالم بودن اولیه غذا است بلکه شامل فراهم نمودن تمامی شرایطی است که مانع از آلودگی های ثانویه یا تغییرات ناشی از فساد غذا در کلیه مراحل زنجیره تولید غذایی باشد.
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی عنوان نمود: از جمله مسئولیت و وظایف متعدد و مهم دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، فرآوری، نگهداری، حمل و نقل و توزیع فرآورده های خام بامنشا دامی می باشد که در این راستا با هشیاری و احساس مسئولیت مسئول فنی و ناظر بهداشتی مستقر در یکی از کشتارگاه های طیور استان در تاریخ ۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ تعداد ۱۳۲۰ قطعه مرغ پس از بازرسی غیر قابل مصرف جهت مصارف انسانی شناخته و از چرخه خارج شد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.