به گزارش فاخته، محصول "لاروِکتور" محصول دانش بنیان تولیدی دکتر مجتبی کیانی، کارشناس شبکه دامپزشکی قاینات است و در این محصول برای اولین بار در دنیا از لارو حشرات برای انتقال پروبیوتیکها، واکسنها و مواد حساس بیولوژیک به پرندگان و آبزیان استفاده شده است.
دکتر مجتبی کیانی از این محصول به عنوان پنجره جدیدی برای انتقال مواد حساس بیولوژیک به حیوان نهایی نام برد و افزود: هم اکنون پس از ثبت اختراع و انجام تست های استاندارد، فاز آزمایشگاهی و تحقیقاتی "لاروِکتور" به اتمام رسیده است و در آینده نزدیک شاهد تجاری سازی و تولید انبوه آن برای استفاده در جوجه کشی ها، سالن های پرورش مرغ گوشتی و استخرهای پرورش آبزیان خواهیم بود.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
فرآیند تولید این محصول از روند عادی پرورش حشرات متفاوت است و به دانش فنی و شرایط مواد بیولوژیک مورد نظر وابستگی دارد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.