به گزارش فاخته، دکتر برات اله زیدآبادی، اظهار داشت: لاشه این دام ها پس از کشتار و گذراندن دوره پیش سرد، پس از بازرسی ناظران و بازرسان دولتی و خصوصی کشتارگاه، به دلیل سپتی سمی (ورود سم به خون) از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شد.
وی افزود: باکتری کلستریدیوم عامل اصلی این بیماری است که در دستگاه گوارش حیوان، سمی آزاد می کند که به سرعت وارد خون و جذب شده و به ارگان های اصلی بدن رسیده و خطرساز می شود و تراکم این باکتری ها و ترشح سم می تواند نتیجه پرخوری و تغییر ناگهانی رژیم غذایی دام باشد.
دکتر زیدآبادی افزود: راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری، واکسیناسیون به موقع و تغییر ندادن چراگاه غنی به فقیر است و دامداران باید توجه کنند که در بهار و پاییز با بیشترین آمار ابتلا به بیماری پرخوری یا آنتروتوکسمی در دام مواجه می شوند.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
رییس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: بیماری پرخوری یا آنتروتوکسمی در دام نوعی اختلال گوارشی است که نتیجه فعالیت بیش از اندازه باکتری هایی است که به صورت طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند و پرخوری نتیجه تکثیر این باکتری بوده و موجب آسیب رسیدن به برخی ارگان های اصلی بدن نیز می شود.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.