به گزارش فاخته به نقل از ایرنا، حسین شاهآبادی عصر دوشنبه در نشستی خبری با بیان اینکه یکی از اهداف انجمن مذکور را رساندن گوشت با قیمت مناسب به دست مصرفکنندگان است، افزود: انجمن به دنبال تامین گوشت از دامداران داخلی بدون واسطه و بطور مستقیم است و از این مهم استقبال می کند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان فراورده های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران اظهارداشت: درصورتیکه دامداران متحد شوند و یک قیمت واحد برای دام زنده و گوشت قرمز تعیین کنند، عرضه گوشت ارزان امکان پذیر خواهد بود اما این اتحاد در بین دامداران وجود ندارد و هر روز قیمت ها در حال تغییر است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نهاده های دامی با یارانه در بین دامداران توزیع میشود، اما گوشت این دام ها ارزان به دست مردم نمیرسد.
تقویت انجمن های صنفی راهکار کنترل قیمت گوشت
شاه آبادی با اشاره به شبکه گسترده توزیع این انجمن با ۲۷۰ عضو فعال در سراسر کشور گفت: تقویت نقش انجمن های صنفی و سپردن فرآیند واردات و توزیع گوشت به بخش خصوصی کلید اصلی تعادل بازار و کنترل قیمت گوشت است.
وی خواستار واردات گوشت گرم و منجمد توسط بخش خصوصی شد و افزود: انجمن می تواند توزیع مستقیم گوشت را با قیمت مصوب دولتی به دست مصرف کنندگان برساند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان فراورده های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران با بیان اینکه همیشه انجمن ها همراه و مکمل دولت ها بوده اند، افزود: در صورت وفور کالا در کشور، بازار از طریق مکانیسم عرضه و تقاضا متعادل خواهد شد که به نفع تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواهد بود.
وی با اشاره به ثبت سفارش جدید خرید گوشت از پاکستان تصریح کرد: دولت باید نقش نظارتی بر واردات و بازار داشته باشد، زیرا دخالت مستقیم بخش دولتی می تواند منجر به انحصار شود.
شاه آبادی به تغییر فعالیت انجمن از استانی به کشوری اشاره کرد و افزود: انجمن می تواند با مدیریت تامین دام از داخل و واردات گوشت قرمز را با قیمت های مناسب در سراسر کشور توزیع کند.
تزریق ۲۰۰ میلیون دلار ارز برای واردات گوشت در جنگ ۱۲ روزه
احمد شاد دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان فراورده های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران گفت: در جنگ ۱۲ روزه حدود ۲۰۰ میلیون دلار ارز برای واردات گوشت تزریق شد، اما کافی نیست.
وی تولید ۸۰۰ هزارتنی گوشت قرمز در داخل را که گفته می شود معادل ۹۰ درصد نیاز کشور است را نادرست دانست و افزود: زمانی که جمعیت ایران حدود ۷۰ میلیون نفر بود، اعلام شد که سالانه بین ۹۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن مصرف گوشت قرمز کشور است بنابراین رقم اعلام شده درباره تولید و نیاز کشور به گوشت، صحیح نیست.
شاد با اشاره به اینکه گوشت از سبد غذایی برخی از خانوارهای ایرانی حذف شده یا کاهش یافته است، اظهارداشت: امسال به دلیل سیاست گذاری اشتباه در بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و شعارهای خودکفایی به سمتی رفتیم که واردات بسیار کاهش پیدا کرد، از این رو نرخ روند صعودی به خود گرفته است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان فراورده های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، خودکفایی کشور در گوشت قرمز را سخنانی عامه پسند دانست و گفت: با توجه به شرایط فعلی اقتصادی کشور امکان دستیابی به خودکفایی در این مسیر وجود ندارد و دولت باید تدبیر جدیدی برای دستیابی به خودکفایی بیاندیشد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.