به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان نظام دامپزشکی، در ابتدای این نشست، دکتر عباسعلی مطلبی رئیس سازمان نظام دامپزشکی با اشاره به وظایف قانونی این سازمان در حوزه تحقیقات و پژوهش، بر اهمیت بهرهمندی از ظرفیتهای موجود بهویژه در موسسه رازی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه در دوره جدید سازمان، ۱۴ کمیته تخصصی با حضور اساتید، متخصصان و نمایندگان ارگانهای مرتبط تشکیل شدهاند، پیشنهاد داد نمایندهای از موسسه رازی در هر یک از این کمیتهها حضور یابد تا ارتباطات میانسازمانی ساختاریافته و اثربخش شکل گیرد.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی برخی از این کمیتهها را بهمنزله اتاق فکر سازمان دانست که میتوانند نقش مؤثری در اعتلای بخش خصوصی دامپزشکی ایفا کنند. وی همچنین بر لزوم همکاری مشترک در زمینه شکلگیری شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد و گفت: «سازمان نظام دامپزشکی، بهعنوان نهادی غیردولتی و چابک، میتواند در مسیر توسعه این شرکتها از ظرفیتهای علمی و زیرساختی موسسه رازی بهرهبرداری کند.»
دکتر مطلبی با اشاره به جامعه ۵۰ هزار نفری دامپزشکان کشور، از سازمان نظام دامپزشکی بهعنوان یکی از مشتریان راهبردی محصولات موسسه رازی نام برد و بر آمادگی کامل سازمان جهت همکاری در زمینههای شناسایی بیماریها، چهرههای شاخص دامپزشکی، حضور مؤثر در سند امنیت غذایی و ایجاد ساختارهای نوآورانه تأکید کرد.
وی افزود: «سازمان نظام دامپزشکی میتواند یکی از مهمترین کانالهای اطلاعرسانی درباره اثربخشی واکسنها و سایر تولیدات موسسه در سطح جامعه دامپزشکی کشور باشد.»
در ادامه، دکتر اسحاقی رئیس موسسه رازی نیز ضمن استقبال از تقویت همکاریها، از کمتوجهیهای گذشته در سطح همکاریهای دامپزشکی با موسسه گلایه کرد و اظهار داشت: «علیرغم سرمایهگذاریهای سنگین موسسه در راهاندازی آزمایشگاههای تخصصی، از جمله آزمایشگاه بینالمللی آبله گوسفند و بز، ارجاع نمونهها از سوی دستگاههای متولی دامپزشکی بسیار محدود بوده است.»
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی با اشاره به ظرفیت قابلتوجه ۱۵ آزمایشگاه دام و طیور تحت نظر موسسه رازی، آمادگی کامل این موسسه را برای همکاری با سازمان نظام دامپزشکی کشور و ارتقاء امنیت غذایی اعلام کرد و خواستار بهرهبرداری شایستهتر از این ظرفیتها شد.
در این جلسه مقرر شد:
نمایندهای از سازمان نظام دامپزشکی بهصورت دائمی در جلسات شورای راهبردی دامپزشکی حضور یابد؛
جلساتی جهت طراحی مدل همکاری آموزشی، بازآموزی و دورههای تخصصی مشترک با استفاده از زیرساختهای موسسه رازی برگزار شود؛
دستورالعمل مشترک برای دریافت نمونههای آزمایشگاهی از سوی سازمان نظام دامپزشکی تدوین و پس از تأیید نهایی و ثبت پروتکلهای بهداشتی، در اختیار بهرهبرداران قرار گیرد.
این نشست، آغازی برای بهرهبرداری حداکثری از توان علمی و پژوهشی موسسه رازی در مسیر توانمندسازی و پیشبرد اهداف حرفه دامپزشکی کشور بود.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.