در حال حاضر از کدام کشورها گوشت وارد می کنیم؟

بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: سازمان دامپزشکی به عنوان متولی امر نظارت بر کیفیت و سلامت گوشت‌ها از مراحل واردات تا بازار انجام می‌دهد.
کد خبر  14344
special

به گزارش فاخته، د کتر سید سعید حسینی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی درباره کیفیت گوشت های وارداتی گفت: با توجه به آنکه وظایف ذاتی و رسالت سازمان دامپزشکی طبق قوانین نظارت بر محصولات پروتئینی با منشا دامی از جمله گوشت، مرغ، تخم مرغ، ماهی است، بر مراکز تولید، استحصال، نگهداری و حمل و نقل گوشت نظارت می شود.

به گفته وی، در خصوص گوشت های وارداتی بخشی از نیاز از خارج بدلیل مشکلات موجود تامین می کنیم که براین اساس اکنون از کشورهای هندوستان، پاکستان، روسیه و مغولستان گوشت وارد می شود.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر نظارت های بهداشتی در تمام مراحل تولید گوشت داریم، همچنین بازرسی قبل، حین و بعد از کشتار و در مراحل نگهداری و بسته بندی داریم.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: پس از کشتار بر لاشه دام نظارت، نگهداری و بسته می شود، چنانچه بصورت منجمد واردات صورت بگیرد بر مراحل انجماد نظارت انجام می شود و پس از ورود به کشور تمامی مستندات کنترل و مجدد نمونه برداری و ازمایش می شود و در صورت نداشتن ایراد در بازار توزیع صورت می گیرد.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.