به گزارش فاخته، دکتر سید سعید حسینی افزود: آزمون هم یک معیار سنجش هست که بر اساس دستور رئیس سازمان انجام شد و یکی از علل آن هم این بود که متاسفانه محرز شد که برخی همکارانی که قبلا به بازرسی گوشت به دیگر کشورها رفتند دانش و تجربه لازم را نداتشتند.
وی یادآور شد: قصد این را نداریم با برگزاری آزمون، کسی را تحقیر کنیم، باز هم اعلام می کنم که آزمون، معیار سنجش هست و نوبت برای رفتن دیگر معنی ندارد هرچند این مورد هم بی تاثیر نیست و رعایت خواهد شد.
حسینی تصریح کرد: نمره پایین در آزمون به معنی این نیست که اگر کسی امتیاز لازم را کسب نکرد دیگر صلاحیت رفتن و اعزام به کشتارگاه را ندارد البته چاره ای نداریم باید سنجش صورت گیرد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
معاون سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: برای اولین بار بود که این آزمون برگزار می شد و ممکن است دارای ایرادهایی باشد.
وی عنوان کرد: مساله حضوری بودن آزمون و مشکلات آن را به همکاران گفته ام و امیدواریم بتوانیم در نوبت های بعد، این آزمون را به صورت آنلاین برگزار کنیم.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.