تمرکز سازمان دامپزشکی بر ارتقای بهداشت و حمایت از تولید؛ از بازدید میدانی در مشهد تا نشست صنفی کشتارگاه‌‌ها

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به همراه جمعی از مدیران ارشد این سازمان در سفر کاری به مشهد، با بازدید از یک کارخانه تولید خوراک دام، طیور و اسب و همچنین کشتارگاه صنعتی دام این شهر، بر ضرورت ارتقای استانداردهای بهداشتی، حمایت از تولیدکنندگان و ساماندهی واحدهای غیرمجاز تأکید کرد. در حاشیه این بازدیدها نیز نشست انجمن صنفی کشتارگاه‌های صنعتی دام خراسان رضوی برگزار شد و مسائل و مشکلات این بخش مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر  14244
special

به گزارش فاخته، دکتر «سید سعید حسینی»، معاون بهداشتی و پیشگیری این سازمان، پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ در جریان بازدید از یک کارخانه خوراک دام با بیان اینکه سیاست وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور در تأمین خوراک دام از کارخانجات مجاز است، اظهار کرد: «این اقدام علاوه بر حمایت از تولید، موجب توسعه کارخانه‌ها، ارتقای کیفیت خوراک، کاهش پِرتِ منابع و افزایش بازدهی خواهد شد.

همچنین ضروری است کارخانجات از تکنولوژی‌های نوین بهره‌مند شوند. خوشبختانه این کارخانه یکی از پیشرفته‌ترین واحدهای کشور محسوب می‌شود.»

 دکتر «محمود جوادی‌نژاد»، مدیرکل دامپزشکی استان خراسان رضوی نیز هدف از این بازدید را قدردانی از تلاش عوامل تولیدی دانست و گفت: «دامپزشکی همواره در کنار تولیدکنندگان است و در شرایط دشوار نیز از تولید باکیفیت حمایت می‌کند.»

همچنین دکتر «مسعود محمدیان»، سرپرست دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، بر لزوم برخورد با متخلفان تأکید کرد و افزود: «سازمان دامپزشکی با همراهی دستگاه قضایی آماده ساماندهی واحدهای غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان است تا دامداران نگرانی کمتری در تأمین خوراک داشته باشند.» 

در پایان این بازدید، با اهدای لوح تقدیر از مدیرعامل این کارخانه خوراک دام تقدیر شد. 

در ادامه این سفر کاری، هیئت دامپزشکی از کشتارگاه صنعتی دام مشهد نیز بازدید کردند. دکتر جوادی‌نژاد ضمن ارائه توضیحاتی درباره چشم‌انداز این مجموعه، بر اهمیت ارتقای سلامت فرآورده‌های خام دامی و امنیت غذایی شهروندان تأکید کرد.

 دکتر حسینی نیز سلامت جامعه را از اولویت‌های اصلی سازمان دامپزشکی برشمرد و گفت: «رعایت ضوابط بهداشتی و دستورالعمل‌های نظارتی در تمامی مراحل تولید و عرضه گوشت قرمز الزامی است.

همچنین همه دستگاه‌ها باید از بخش خصوصی در مسیر ارتقای سلامت مردم حمایت کنند.» 

در نخستین روز این سفر، جلسه انجمن صنفی کشتارگاه‌های صنعتی دام خراسان رضوی نیز با حضور مدیران کشوری و استانی دامپزشکی برگزار شد. در این نشست، مدیران کشتارگاه‌های مشهد، نیشابور و فریمان مشکلات موجود در روند کشتار دام و تولید گوشت قرمز را مطرح کردند. 

البته برخی از این مشکلات در حوزه اختیارات دامپزشکی نبود که مقرر شد مسائل طرح شده برای پیگیری به دستگاه‌های ذی‌ربط منعکس شود. 

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

این جلسه در فضایی تعاملی برگزار شد و بر تداوم همکاری‌ها میان انجمن صنفی کشتارگاه‌ها و دستگاه‌های متولی تأکید گردید.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.