به گزارش فاخته به نقل از صنعت زالوی ایران، ضوابط بهداشتی مرکز تهیه، آماده سازی و بسته بندی خون بهداشتی زالو (بانک خون) توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور و با همکاری اداره کل دامپزشکی استان اصفهان و گروه دانش بنیان صنعت زالوی ایران تدوین و پس از اخذ نقطه نظرات ادارات کل دامپزشکی استان ها در جلسه مورخ 10/3/1404 شورای معاونین سازمان دامپزشکی کشور تایید و جهت بهره برداری ابلاغ شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
گروه دانش بنیان صنعت زالوی ایران در راستای انجام و ابلاغ دستورالعمل در طی مدت زمان انجام این پروتکل با برگزاری جلسات متمادی با حضور دکتر صفوی پور از همه همکاران سازمان دامپزشکی کشور، همکاران سازمان غذا و دارو کشور که تمام تلاش خود را جهت بهبود فرآیند کیفیت محصول تولیدی زالوی بهداشتی در کشور و که زمینه ساز آغاز صادرات زالوی بومی بهداشتی به صورت قانونی داشتند کمال تشکر و قدردانی را می نماید.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.