به گزارش فاخته، دکتر علیرضا رفیعی پور در نشست خبری گفت: استفاده از انرژی هستهای، تحولی بزرگ در بهداشت دام ایجاد میکند و این پیشنهاد شامل استفاده از رادیو ایزوتوپهای دامپزشکی، ساخت واکسن و ردیابی تأثیر واکسنها است و ایران آمادگی همکاری در این زمینهها را دارد.
وی درباره صدمات حادثه بندرشهید رجایی گفت: براساس آخرین اطلاعات بندر و همکاران ما در محوطه سینا، ۲ کانتینر گوشت گوسفندی، ۱۷ کانتینر گوشت بوفالو مربوط به ترانزیت خارجی، یک کانتینر ماهی، ۲۳ کانتینر گوشت گوساله و یک کانتینر پا و پنجه مرغ از بین رفت.
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به ترانزیتی بودن ۷۱ کانتینر آسیب دیده که حاوی گوشت بوفالو بود گفت: از۲۰۰ کانتینر گوشت قرمز و محصولات دیگر مربوط به کشور در محل انفجار بوده که ۲۳ کانتینر دچار حادثه شد و بقیه به برق متصل هستند و مشکلی وجود ندارد.
او با اشاره به نقش ۴ درصدی خدمات دامپزشکی در هزینه تولیدات محصولات پروتئینی، افزود: «به رغم شیوع بیماریهای مهم دامی در اروپا و کشورهای آسیایی، کشور ما با کاهش چشمگیر بیماریها و جلوگیری از موج خطرناک بیماری تب برفکی، عملکرد موفقی داشته است.»
۹۷ درصد داروها و واکسنهای دامی در کشور تولید میشود
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در دامپزشکی کشور، گفت: «هم اکنون ۹۷ درصد داروها و واکسنهای دامی در کشور تولید میشود و در بخش طیور این رقم به ۳۵ درصد میرسد.» اجرای موفق شیوه نامههای مقابله با تحریم در سازمان دامپزشکی وی همچنین از اجرای موفق شیوه نامههای مقابله با تحریم در سازمان دامپزشکی خبر داد و افزود: «واردکنندههای دارویی به تولید کننده تبدیل شدند و این تغییر تا ۳۰ درصد محقق شده است.»
رفیعی پور با اعلام افزایش ۱۵ درصدی جوجه ریزی امسال در مقایسه با پارسال و کاهش تلفات، از تفاهم با برزیل در سفر اخیر خبر داد و گفت: «تراز تجاری با این کشور مثبت خواهد شد و نخستین محصول صادراتی خاویار خواهد بود.»
وی همچنین از مکاتبه با کشورهای عراق، بحرین، عربستان، امارات، آفریقایی، عمان و ترکیه برای عقد تفاهم نامه و افزایش مبادلات تجاری خبر داد.
رفیعی پور در تشریح عملکرد سازمان گفت: در ارزیابیهای داخلی سازمان، موضوع پاسخگویی به شکایات مردمی امتیاز ویژهای دارد. همکاران من در این حوزه عملکرد موفقی داشتند؛ بهطوری که از مجموع ۱۷۶ شکایت ثبتشده در سال ۱۴۰۳ ــ چه بهصورت حضوری، چه از طریق سامانه سلامت، سامانه ۱۳۶، یا گزارشهای مردمی ــ تعداد ۱۶۵ مورد بهطور کامل رسیدگی و خاتمه یافته است. این عدد، گویای پاسخگویی تمامعیار سازمان دامپزشکی به ذینفعان است.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی با اشاره به سهم پایین هزینههای دامپزشکی از مجموع هزینههای تولید اظهار کرد: تنها ۴ درصد از هزینههای تولید دام و فرآوردههای دامی به خدمات دامپزشکی اختصاص دارد. با این حال، ۹۶ درصد از فرایند تأمین امنیت غذایی در بخش دام، متکی به عملکرد سازمان دامپزشکی است. این سازمان، حلقه حیاتی پشتیبانی از معاونتهای مختلف وزارت جهاد کشاورزی، از جمله معاونت امور دام و معاونت زراعت، محسوب میشود.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.