به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهمنامهای بین سازمان دامپزشکی کشور به نمایندگی دکتر «علیرضا رفیعیپور» و انجمن تولیدکنندگان زنجیرهای گوشت مرغ ایران به نمایندگی «غلامعلی فاروغی» امضا شد.
بنابراین گزارش این همکاری با هدف نظارت بهداشتی بر حلقههای مختلف تولید یکپارچه گوشت مرغ، تسهیل تولید محصولات ایمن و صادراتی، و اجرای استاندارهای بینالمللی مانند HACCP، GMP و GHP صورت گرفته است.
از اهداف اصلی این تفاهمنامه میتوان به رعایت قوانین جاری کشور، ایجاد وحدت رویه در امور اجرایی، توسعه صادرات پایدار، و بهروزرسانی برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و... اشاره کرد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
بر اساس یکی از مفاد این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند با استفاده از تمامی امکانات موجود، شرایط لازم برای صدور پروانههای بهداشتی و افزایش تولید محصولات کیفی منطبق با استانداردهای جهانی را فراهم کنند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.