رئیس سازمان دامپزشکی کشور:

بروز ۷۵ درصد بیماری‌های نوظهور ناشی از مصرف خوراک دام بی‌کیفیت است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور، کیفیت خوراک دام را با اهمیت دانست و گفت: بروز ۷۵ درصد بیماری‌های نوظهور ناشی از مصرف خوراک دام بی‌کیفیت است.
کد خبر  12973
special

به گزارش فاخته به نقل از ایرنا، علیرضا رفیعی پور روز سه‌شنبه در مراسم افتتاحیه نهمین همایش و نمایشگاه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور افزود: شرایط موجود تولید خوراک دام کشور نسبت به گذشته مطلوب شده است.

وی، این موضوع را ناشی از مطرح شدن جهان واحد برای سلامت واحد دانست و اظهار داشت: در ۲ دهه گذشته برای سلامت واحد، به تولید خوراک دام توجه بیشتری شده است.

رفیعی پور تصریح‌کرد: برای تحقق شعار جهان واحد، سلامت واحد وظیفه داریم جایگاه واقعی خوراک دام، طیور و آبزیان و حتی زنبور عسل را به عنوان خط مقدم امنیت غذایی مورد توجه قرار دهیم.

وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور این موضوع را سرلوحه کار خود قرار داده است، گفت: تلاش داریم همه فعالیت‌ های بهداشتی و نظارتی مبتنی بر رصد و پایش خوراک دام باشد.

وی اضافه کرد: این رصد از قبل تولید، حین تولید و پس از تولید در فرآورده‌ های دامی که جامعه مصرف می‌کنند، اجرا می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سازمان دامپزشکی کشور به دنبال تولید و تامین خوراک تضمینی و ایمن برای دام، طیور و آبزیان است تا بتوانیم به سلامت محیط‌زیست و سلامت جامعه کمک کنیم.

وی ادامه داد: افزایش بهره‌ وری برای کمک به تولید است که باید از خوراک دام، طیور و آبزیان شروع شود.

رفیعی پور افزود: اگر ایمنی و سلامت خوراک دامی تامین شود، به معنی آن است که حقوق مصرف‌کنندگان را رعایت کرده‌ ایم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه تنوع خوراک دام به علم تغذیه و مباحث تخصصی دانشی باز می‌ گردد، گفت: باید به دنبال نفوذ دانش به واحدهای تولیدی باشیم.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

وی افزود: این رویداد باید منجر به شناسایی و معرفی واحدهای نمونه شود، زیرا آگاهی سازی جامعه هدف و ذینعان مهم است.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • سید
    می گوید:
    واقعا این اطلاعات و آمار از کجا می اورند؟؟؟؟؟ ۷۵ درصد بیماری نوظهور اکثرا ویروسی اند، عامل انتقال ویروس هوا بیشترین نقش را دارد.بیماریهای غذازاد شاید ۲۵ درصد از کل بیماریها را شامل شوند.امار دقیق وجود ندارد صرفا بر اساس امار چشمی
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.