رئیس سازمان دامپزشکی کشور:

سلامت غذا ارجح بر فراهمی و در دسترس بودن غذاست

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: سلامت غذا ارجح بر فراهمی و در دسترس بودن غذاست، لذا با توجه به نقش ملی و جایگاه، دامپزشکی هرمزگان می تواند زیر بنای بهداشت و سلامت عمومی جامعه بوده و به جهت تامین امنیت غذایی، رکن اصلی رونق تولید و توسعه اقتصادی پایدار کشور کمک خواهد کرد.
کد خبر  12313
special

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به نقل از هرمزگان گویا، مجتبی نوروزی معاون وزیر در دیدار با مهندس مهدی دوستی، استاندار هرمزگان ضمن تقدیر از تلاش‌های ایشان برای توسعه فعالیت‌های کشاورزی و شیلاتی و اهتمام ویژه وی در حوزه سلامت کالاهای اساسی وارداتی به کشور گفت: هرمزگان به لحاظ تامین کالاهای اساسی کشور بسیار حساس و حائز اهمیت است.

وی با اشاره به نقش دامپزشکی و وظایف دامپزشکی افزود: باتوجه به راهبرد و سیاست های دامپزشکی در کنترل و پیشگیری از بیماری های مشترک، می توان از تحمیل هزینه درمان جلوگیری نمود.

دکتر نوروزی با اشاره به تعریف امنیت غذایی تصریح کرد: سلامت غذا ارجح بر فراهمی و در دسترس بودن غذاست، لذا توجه به نقش ملی و جایگاه دامپزشکی هرمزگان می تواند زیر بنای بهداشت و سلامت عمومی جامعه بوده و به جهت تامین امنیت غذایی رکن اصلی رونق تولید و توسعه اقتصادی پایدار کشو کمک خواهد کرد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در این زمینه با همکاری استانداری هرمزگان اقدام خواهیم کرد تا طرح ایجاد یک آزمایشگاه تخصصی و مرجع در بندرعباس به نتیجه برسد.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.