مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی خبر داد:

برگزاری نشست علمی تخصصی در خصوص بیماریهای متابولیک و غیرپاتوژنیک

نشست علمی تخصصی در خصوص بیماریهای متابولیک و غیرپاتوژنیک در سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.
کد خبر  11824
special

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر رضا اسدی مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی این سازمان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان دامپزشکی کشور گفت: نشست فنی و تخصصی درخصوص بررسی بیماریهای متابولیک و غیرپاتوژنیک در دامداریهای کشور بویژه دامداریهای صنعتی تولید شیر در سازمان دامپزشکی کشور برگزار گردید.
وی گفت: در این جلسه تخصصی افراد صاحب نظر و کارشناسانی از دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی ، دفتردارو و درمان ، مرکز ملی تشخیص سازمان دامپزشکی ، همچنین ادارات کل دامپزشکی استانهای قزوین ، اصفهان ، فارس ، زنجان ، تهران ، خراسان رضوی مشارکت داشتند و پیرامون علل و عوامل موثر بر بیماریهای متابولیک و غیرپاتوژنیک و تاثیر آن بر گاوداریهای صنعتی به تبادل نظر و بیان دیدگاههای خود پرداختند .

وی افزود: با توجه به تغییرات شرایط آب و هوایی و افزایش دمای محیطی و تاثیرات آن بر مواد معدنی وآلی و سایر فاکتورهای موجود در آب یا خوراک دام عوامل مخاطره آمیز برای برخی بیماریهای خاص و غیرپاتوژن افزایش پیدا می کند لذا انجام اقدامات کنترلی و پیشگیرانه از جمله تجزیه و تحلیل آب مصرفی و خوراک دام همواره بایستی مورد توجه قرار گیرد ومخصوصا دامداریهای شیری پرتولید پروتکل های پیشگیرانه را بشکل جدی تری رعایت نمایند .

دکتر رضا اسدی خاطر نشان کرد : در نشست تخصصی یاد شده تمام عوامل موثر از جمله موارد مربوط به آب و خوراک دام ، زراعت و کشاورزی ، صنایع ، شرایط جوی به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای پیشگیرانه نیز ترسیم و با توجه به شرایط اقلیمی کشور الگوهای آن مشخص گردید که جا دارد در اینخصوص از مشارکت فعال ادارات کل دامپزشکی استانهای قزوین ، اصفهان ، فارس ، زنجان ، تهران ، خراسان رضوی تشکر نمایم.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

وی در ادامه گفت: بررسی و تجزیه و تحلیل مستمر آب مصرفی و خوراک دام از جهت مواد معدنی و آلی ، سموم مختلف ، فلزات سنگین توسط دامداریها بویژه دامداریهای صنعتی مورد انتظارست و به محض مشاهده هرگونه تغییرات از محدوده مجاز فورا مراتب را به ادارات کل دامپزشکی استانها اعلام تا اقدامات کنترلی و پیشگیرانه اتخاذ گردد . البته سیستم مراقبتی سازمان دامپزشکی براساس برنامه ملی همواره در حال رصد و پایش و اعمال نظارت های لازم در زمینه های پیشگیری ، کنترل و تشخیص می باشد .

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.