به گزارش فاخته، امین اسدی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار وزارت بهداشت تاکنون ۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدهاند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده است.
به گفته او، با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیهها از سوی مردم، بیماری تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با وجود آنکه ویروس تب کریمه کنگو حساس به حرارت است، لذا به افراد توصیه میشود از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته جلوگیری کنند.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما به دامداران به عنوان تولیدکنندگان دام توصیه میشود که از له کردن و برداشت کنهها با دست جلوگیری کنند و همواره افراد در کشتارگاهها از پوششهای محافظتی برای کشتار استفاده کنند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.