به گزارش فاخته، «غلامرضا نوری» در این پیام گلایه آمیز، عنوان کرده که «مصوبه شورای عالی اداری در مورد ساختار وزارت جهاد کشاورزی (اینجا) بر خلاف نظر مشورتی وزارتخانه و توافق فیمابین در جلسات متعدد و مکاتبات انجام شده با سازمان اداری و استخدامی می باشد و دستور رییس جمهور محترم و الزمات اساسی بخش کشاورزی نادیده گرفته شده است. اینجانب پیگیر اصلاح مصوبه خواهم بود.»
به نظر می رسد ابلاغ مصوبه فوق بدون اخذ تایید نهایی از وزیر جهاد کشاورزی، اقدامی غیرکارشناسی است که با توجه به نگرانی هایی که در بدنه این وزارتخانه و به ویژه بین کارکنان سازمان های تابعه ایجاد کرده، اهداف اصلی این نهاد از جمله «تامین امنیت غذایی» و نیز «بهبود ساختارهای تولید» را تحت تاثیر قرار دهد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.