به گزارش فاخته به نقل از ایانا، محمدابراهیم حسننژاد در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه، با اشاره به درسها و پیامدهای جنگ ترکیبی ۱۲روزه، بر لزوم بازنگری در ظرفیتهای نظامهای حوزه کشاورزی کشور تأکید کرد.
معاون وزیر با بیان اینکه در این دوره، زیرساختهای نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با آزمونی جدی مواجه شدند، گفت: این بحران بهخوبی نشان داد که توانمندسازی این دو نظام تخصصی، که نقش بنیادینی در تأمین امنیت غذایی کشور دارند، نیازمند تجهیز فوری به سامانههای نوین الکترونیکی و اطلاعاتی است.
وی با اشاره به اهمیت تصمیمگیری سریع و مبتنی بر داده در شرایط اضطراری، تصریح کرد: نبود اطلاعات دقیق، منسجم و بهلحظه از وضعیت تولید، توزیع، و شرایط بهداشتی دام و محصولات دامی، میتواند فرآیند تصمیمسازی را مختل کند؛ از این رو، باید سازوکاری ایجاد شود تا اطلاعات حیاتی در کوتاهترین زمان ممکن ودر شرایط مطمئن به دست مدیران و تصمیمگیران برسد.
حسننژاد در ادامه با تاکید بر اینکه در این مسیر، نقش بخش فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی تعیینکننده است و نظامهای مهندسی و دامپزشکی لازم است از ظرفیتهای فناوری اطلاعات وزارت بهره بگیرد، افزود:استفاده از سامانههای هوشمند، پایگاههای داده بهروز، و ارتباط برخط میان سطوح مختلف مدیریتی و میدانی از ضروریات حکمرانی مؤثر در بخش کشاورزی در دوران بحران است.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی همچنین بر اهمیت آمادگی دائم برای شرایط خاص همچون جنگ، تحریم یا بلایای طبیعی تأکید کرد و گفت: نظامهای فنی و حمایتی کشور در حوزه کشاورزی باید با قابلیت رصد و واکنش سریع تجهیز شوند تا بتوانند از تولید ملی صیانت کرده و مانع از بروز بحران در سفره مردم شوند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.