به گزارش فاخته، نادرقلی ابراهیمی در گفتوگو با خبرگزاری ایانا با اعلام این خبر افزود: ضروری دیده شد که برخی از قوانین نامعتبر سنواتی که در حوزه بخش کشاورزی، آب و منابع طبیعی وجود دارند از مجموعه قوانین کشور خارج شوند.
وی توضیح داد: تعدادی از دستگاه ها و سازمان ها ذکر شده در این قوانین دیگر وجود ندارند یا تغییر نام و مسئولیت پیدا کرده اند؛ و در کل با این سازمانها تعامل موردی مطابق شرایط امروز نداریم. همینطور، بعضی از این قوانین، تاریخ گذشته شده، و امروز قابلیت اجرایی ندارند.
ابراهیمی ادامه داد: در صورتی که برخی افراد یا دستگاهها، و همچنین دستگاههای قضایی به این قوانین استناد کنند، مشکلاتی برای بخش و افراد ایجاد خواهد شد. از این رو پیشنهاد شد که این قوانین از مجموعه قوانین بخش کشاورزی خارج، و نامعتبر تلقی شوند.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استخراج این قوانین بر عهده کمیسیون کشاورزی گذاشته شده که پس از جمع آوری، در صحن مجلس، یک به یک تعیین تکلیف شوند.
نماینده اراک، خنداب و دلیجان تاکید کرد: کارکرد و عملکرد ما غیر از دولت، با تشکلها، تعاونیها و فعالان بخش کشاورزی است که حتماً باید در گرداوری این قوانین از نظرات آنها نیز استفاده شود. تلاش ما این است که قوانینی که برای تصویب آنها زمان و هزینه صرف شده را، در صورت کارایی با دست خود حذف نکنیم که در نهایت ناچار به صرف زمان و هزینه دوباره برای تصویب مجدد آن باشیم.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
بنا به این گزارش طرح فهرست قوانین نامعتبر در حوزه کشاورزی روز یکشنبه، 28 بهمنماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.