در گفتگوی اختصاصی با «فاخته» عنوان شد:

توضیحات نایب رییس کمیسیون کشاورزی در خصوص عدم به روز رسانی تعرفه های خدمات دولتی دامپزشکی و ابلاغ دیر هنگام تعرفه های درمانی بخش خصوصی/ اساساً ناظر نباید از کارفرما حقوق دریافت کند

تهران- نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از آمادگی مجلس برای پیگیری مشکلات حوزه دامپزشکی  در کشور خبر داد.
کد خبر  12224
titr

پیمان فلسفی در گفت و گو با خبرنگار فاخته، با بیان این که در مجموع ۱۰ کمیته برای بررسی مباحث تخصصی در بخش کشاورزی در کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس مصوب شده است افزود: به دلیل تقارب و نزدیکی موارد و مباحث مربوط به حوزه دام، طیور و آبزیان در حوزه بهداشت و تولید، کمیته مشترکی برای تولید و مباحث بهداشتی دام، طیور و آبزیان در کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در نظر گرفتیم که مسائل مربوط به این حوزه‌ها، حسب مورد در همین کمیته طرح و بررسی خواهد شد.
وی ادامه داد: در صورتی که در ادامه نیاز به تشکیل کمیته تخصصی دامپزشکی احساس شود محدودیتی وجود نخواهد داشت و با تصویب کمیسیون، کمیته تخصصی برای این حوزه نیز قابل تعریف است.

نماینده حوزه انتخابیه تهران در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با عدم به روز رسانی تعرفه های خدمات دولتی دامپزشکی و ابلاغ دیر هنگام تعرفه های درمانی بخش خصوصی تصریح کرد: مجلس می‌تواند بازنگری، اصلاح و به روز رسانی تعرفه‌ها را از دولت بخواهد؛ ولی تصویب تعرفه‌ها اساساً به عهده دولت است.
 وی اضافه کرد: دولت هر زمان که نیاز باشد در چارچوب فرمول کارشناسی ‌توانند تعرفه‌ها را اصلاح کنند و تا زمانی که مصوبه‌ای اصلاح نشده است، مصوبات قبلی لازم الاجراست.
فلسفی بیان کرد: اگر تقاضایی به صورت مشخص، از طرف متقاضیان مشخص و به صورت مکتوب به ما اعلام شود، بلافاصله در این ارتباط جلسه‌ای در کمیته دام و طیور کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تشکیل خواهد شد و ایجاد تغییرات را از دولت خواهیم خواست.

بیشتر بخوانید:

کمیته امور دام در کمیسیون کشاورزی داریم که مسائل حوزه دامپزشکی هم در این کمیته دیده می شود و این یک ضعف است

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکل ارتباط مالی بین ناظر دامپزشکی و کافرما در صنایع تولیدی دام و طیور، و اجرای ماده 19 آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب هیات دولت گفت: اساساً ناظر نباید از کارفرما حقوق دریافت کند. این ایرادی است که باید پیگیری شده و اگر نیاز به اصلاح قانونی باشد انجام شود.
وی افزود: تا جایی که من اطلاع دارم سازمان دامپزشکی کشور می‌تواند با ناظرین بهداشتی طرف قرارداد شود بدون اینکه این ناظرین را استخدام کند. دامپزشکی می‌تواند بودجه لازم برای این اقدام را از بخش خصوصی تامین کند ولی مسیر پرداخت حقوق و دستمزد ناظرین بهداشتی از طرف بخش دولتی بوده و هیچگونه قرارداد و یا رابطه استخدامی مستقیم بین ناظر و کارفرما نباید وجود داشته باشد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

فلسفی گفت: موضوع قطع ارتباط ناظر  بهداشتی دامپزشکی و کارفرما نیر در صورت اعلام به کمیسیون کشاورزی مجلس، قابل پیگیری است.

خبرنگار: شبنم مسعوی

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.