در گفتگوی فاخته با دکتر «حمیدرضا مهرپور» کلینیسین دامپزشکی استان فارس عنوان شد:

قانون مدونی برای جلوگیری از کار افراد غیرمجاز وجود ندارد/ کسانی که در تعیین تعرفه های دامپزشکی در حوزه دام بزرگ تصمیم گیرنده بودند در این بخش فعالیت نکردند و معنای درمان ‌و سختی کار را نمی دانند

 یک کلینسین دامپزشکی گفت: تربیت افراد جدید الورود به حوزه دامپزشکی یک اصل مهم است. باید این افراد قبل از آنکه مشغول به فعالیت  گروه های دامپزشکی شوند، آموزش های اولیه را فرا بگیرند.
کد خبر  11546
titr

به گزارش پایگاه خبری فاخته، دکتر حمیدرضا مهرپور در رابطه با سوابق تحصیلی و اجرایی خود، اظهار کرد: بنده حدود ۲۷ است که مشغول به فعالیت درمانی هستم و در سال ۱۳۷۶ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون فارغ التحصیل و از همان اواخر همان سال مشغول به فعالیت درمانی شدم.

مهم ترین مشکل حال حاضر ما وجود درمانگران غیرمجاز است
وی ادامه داد: بنده در ابتدای فعالیت خود در کلینیک یکی از همکاران مشغول شدم و‌ پس از آن در دفتر خدمات درمانی دامپزشکی به صورت نیمه وقت، بعد از آن در کلینیک دامپزشکی و سپس در پلی کلینیک دامپزشکی مشغول به فعالیت شدم. در حال حاضر هم نیز در شرف احداث مجتمع درمانی دامپزشکی هستم.
این کلینسین دامپزشکی تصریح کرد: مهم ترین مشکلی که در حال حاضر گریبان گیر کلینیک های دامپزشکی مجاز و فعال کشور است، وجود درمانگران غیرمجاز بوده است.
مهرپور تصریح کرد: متاسفانه سازمان و نظام دامپزشکی کل کشور هیچ قانون مدونی برای جلوگیری از کار افراد غیرمجاز نداشته و تاکنون تمام قوانینی که در ماده ۱۰ قوانین سازمان دامپزشکی منظور شده هیچکدام بازدارنده برای افراد غیر مجاز نبوده است و بارها بنده و ‌‌همکاران خود بسیاری از این افراد را تا پای محاکم قضایی رساندیم؛ اما بی نتیجه مانده است.
وی با اشاره به اینکه عدم وجود تعرفه مناسب در بخش دام‌های بزرگ‌ یکی از مشکلات مهم ما بوده، عنوان کرد: طی سال های گذشته‌ تعرفه های در نظر گرفته شده توسط وزارت جهادکشاوری‌ و سازمان دامپزشکی کل کشور در خور زحماتی که همکاران ما در این زمینه می کشند، نبوده است.
این کلینسین دامپزشکی تصریح کرد: کسانی که در تعیین تعرفه های دامپزشکی در حوزه دام بزرگ تصمیم گیرنده بودند، به هیچ عنوان در این بخش فعالیت نکردند و معنای درمان ‌و میزان سختی جراحی هایی که در این بخش صورت گرفته را درک نمی کنند.

تقویت رزیدنت ها در دانشکده های دامپزشکی علی الخصوص‌ در استان فارس یکی از اولویت های ما بوده
مهرپور اضافه کرد: تقویت رزیدنت ها در دانشکده های دامپزشکی علی الخصوص‌ در استان فارس یکی از اولویت های ما بوده این افراد به صورت افسار گسیخته بوده و هیچ نظارتی در‌این بخش وجود ندارد و‌ ما شاهد آن هستیم که رزیدنت های بخش های مختلف دامپزشکی به صورت غیرمجاز وارد این رشته  و مشغول به کار‌می شوند.
وی خاطرنشان کرد: امید داریم روزی باشد که اساتید دانشکده ها این مهم را درک کنند و با بخش خصوصی در رابطه با کنترل رزیدنت ها دامپزشکی همکاری لازم را مبذول نمایند.
این کلینسین دامپزشکی گفت: در این مورد ما پیشنهادات بسیار زیادی را به ‌دانشگاه داده ایم تا این رزیدنت ها برای آغاز به فعالیت برای کار زیرنظر کلینیک های دامپزشکی فعالیت کنند تا این بی نظمی ها به حداقل برسد تا در آینده خیلی راحت بتوانند وارد بازار کار شوند.

امتیازی مجوزها و صدور مجوزها در حوزه دام کوچک‌ و‌ بزرگ به صورت یکسان باشد

مهرپور ادامه داد: در رابطه با پیش نویس دستورالعمل جدید، پیشنهاد ما این است که اساس امتیازی مجوزها و صدور مجوزها در حوزه دام کوچک‌ و‌ بزرگ به صورت یکسان باشد و‌ شرایط برای تمام کلینیک ها‌ به یک صورت در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: همچنین سایر ارگان های بی ارتباط با حوزه دامپزشکی (شهرداری) در این تصمیمی گیری دخیل نباشند و این مهم باید برعهده نظام و یا سازمان دامپزشکی باشد و توسط آن ها کارشناسی صورت گیرد.
این کلینسین دامپزشکی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون به دلیل وجود کلینیک ما خارج از محدوده شهری، مشکلی با شهرداری نداشتیم؛ اما در کلینیک ما تمامی امور و نکات قوانینی رعایت شده و تا به امروز مشکل نداشتیم.
مهرپور در رابطه با بهبود وضعیت کیفی دامپزشکی، افزود: تربیت افراد جدید الورود به حوزه دامپزشکی یک اصل مهم است. باید این افراد قبل از آنکه مشغول به فعالیت  گروه های دامپزشکی شوند، آموزش های اولیه را فرا بگیرند. نباید این افراد به محض فارغ التحصیلی فورا وارد بازار کار شوند. باید زیر نظر کلینیک های ما یک دوره کارورزی بگذرانند. 

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اساتیدی که در دانشگاه ها مشغول به تربیت دانشجو هستند نیز نیاز به آموزش های لازم بوده و بسیاری از افرادی که استاد نامیده می شوند، رسالت خود را بلد نبوده اند. یکی از نکاتی که دانشجوی دامپزشکی را ناامید وارد بازار کار می کند، دانشکده های دامپزشکی هستند.  دلیل آن این بوده که اساتیدی که در دانشگاه تدریس می کنند خودشان در جریان امور کلینیکی نیستند و اکثرا سر خورده و ناامید وارد گروه درمانی شده و در نهایت به مراکز آموزشی روی آوردند.
این کلینسین دامپزشکی گفت: توصیه من این است که دانشجویان حداقل به صورت ماهانه در کلینیک های درمانی با فضای درمانی، ارتباط با ارباب رجوع و کلیه امور آشنا شوند.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • دامپزشک
    می گوید:
    اگر قانون محکمی برای برخورد با درمانگران غیرمجاز وجود داشت حال و روز ما این نبود
  • ناشناس
    می گوید:
    بله . برای تعرفه ها دقیقا همینه. نه به موقع ابلاغ می شه . نه همخوان با تورم هست
  • شادی
    می گوید:
    کاس فکری کنند برای وضعیت اسفناک دانشجوها. سرفصل ها قدیمی هستند و غیر منطبق با نیاز جامعه
  • آرمان
    می گوید:
    اگر وضعیت آموزش دامپزشکی خوب بود رئیس محیط زیست این حرفها رو نمی زد د دو روز پیش
  • دامپزشک
    می گوید:
    درود بر همکار ارجمند و خدا قوت
  • ناشناس
    می گوید:
    با سلام و احترام. آنقدر که ما می بینیم و میدانیم اکثر اساتید گروه علوم درمانگاهی که مسئولیت آموزش علوم بالینی به دانشجویان را در شیراز بر عهده دارند، دارای تجربیات طولانی و مهارت های قوی در تشخیص و درمان هستند. بسیاری از آن ها افزون بر تشخیص و درمان در درمانگاه دانشکده، سال هاست در واحد‌های بزرگ و کوچک دام بزرگ و کوچک کار می کنند. نکته دوم اینکه، با گذارندان دو واحد درسی در موضوع حیوانات حیات وحش، مهارتی برای دانش آموخته بدست نمی آید. اگر فردی گمان کند که با گذراندن دو واحد در حیات وحش می تواند کاری کند، معلوم است که وسعت حیات وحش را نشناخته است. هم اکنون در دانشکده ها، حیوانات مختلف از اسب تا زنبور عسل تدریس می شود. ایا دانش آموخته می تواند در همه گونه ها کار کند؟ آیا کسی پرسید چرا پیشنهاد و تایید آقای دکتر سلاجقه در سفر ریاست‌جمهور شهید، جناب اقای دکتر رییسی، در مهر ۱۴۰۲ به شیراز مبنی بر راه اندازی مرکز آموزش و پژوهش حیوانات وحش در شیراز عقیم ماند؟ با با احترام
  • ناشناس
    می گوید:
    البته سخن همکار عزیزمان درست است، دانش آموختگان پیش از شروع به کار مستقل بهتر است در مراکز دامپزشکی تخصصی تجربیات بیشتری کسب کنند.
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.