به گزارش فاخته، دکتر حسین امامی راد در جلسه با مدیران دامپزشکی استان که با هدف بررسی مطالبات و مشکلات این مجموعه برگزار شد، افزود: اعتقاد داریم که اگر اعتباری برای فعالیت های دو دستگاه دامپزشکی و آموزش و پرورش هزینه شود، چندین برابر آورده بهداشتی و فرهنگی به همراه دارد. وی که در محل سالن جلسات دامپزشکی استان سخن می گفت، همجواری حوزه انتخابیه را با شهر مشهد به لحاظ صنعت دام و طیور هم تهدید و هم فرصت ارزیابی کرد و اظهار داشت: با توجه به جمعیت مهاجر، زوار و توریستی منطقه، از این تهدیدها باید فرصت برای توسعه منطقه فراهم ساخت. این مقام مسئول امنیت غذایی را مهم و حائز اهمیت برای کشور توصیف کرد و گفت: مدیران دامپزشکی استان ظرفیت ها، چالش ها و راهکارهای کارشناسی شده و به صورت تخصصی طبقه بندی و پس از اولویت بندی بر اساس حساسیت منعکس کنند تا از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.
تامین بهداشت، امنیت غذایی و سلامت مردم نیاز به اعتبارات بیشتری دارد
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اشاره به نظارت بهداشتی بر تولید روزانه ۷۰۰ تن گوشت سفید و ۲۰۰ تن گوشت قرمز در استان گفت: در این حوزه در کشور پس از استان تهران رتبه دوم را داریم.
دکتر "محمود جوادی نژاد" در دیدار با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: تامین بهداشت این حجم گوشت تولیدی بسیار سخت است و با نظارت دقیق به شکلی عمل کردیم تا سلامت مردم ذره ای به خطر نیفتد. همواره تلاش می کنیم تا تولیدکنندگان با حداقل هزینه بیشترین درآمد را داشته باشند. وی بیان کرد: در حوزه ذخایر دامی، طی چند سال اخیر و به دلیل خشکسالی های متمادی، ۳۰ درصد جمعیت دامی کاهش یافته و این زنگ خطر برای صنعت دامپروری است. مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: انتشار بیماری ها به سرعت از منطقه ای به منطقه دیگر منتقل می شوند که کانون هایی از بیماری های خطرناک از جمله هاری و تب مالت در استان ثبت شده است.
در زمینه بیماری تب برفکی به شکل گسترده، جمعیت دام سبک و سنگین استان تحت پوشش قرار گرفته است. " جوادی نژاد" خاطر نشان کرد: خوشبختانه کانونی از بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان ثبت نشده و در این زمینه استان پاک است. این مقام مسئول یکی از مهمترین چالش های حوزه دامپزشکی را کمبود اعتبارات دانست و افزود: تامین بهداشت، امنیت غذایی و سلامت مردم نیازمند توجه بیشتر مسئولان به اعتبارات دامپزشکی دارد.
بیش از ۲۰۰ پست خالی در دامپزشکی استان داریم/ اعتبارات و دریافتی پرسنل نیاز به توجه ویژه دارد
معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان خراسان رضوی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در این مجموعه گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ پست سازمانی خالی داریم.
دکتر ناصر مرگان ازغدی در این دیدار به گستردگی و تنوع فعالیت های دامپزشکی اشاره کرد و افزود: حساسیت و سطح توقعات شهروندان در خصوص فرآورده های خام دامی نسبت به گذشته بیشتر شده است و با توجه به تعدد واحدهای تولیدی و حجم زیاد مراکز عرضه، نیاز به تقویت نیروی انسانی در بدنه دامپزشکی استان داریم.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی در خصوص وضعیت حقوق پرسنل دامپزشکی استان بیان کرد: متاسفانه کارکنان این مجموعه با سطح تحصیلات بالا با حداقل دریافتی انجام وظیفه می کنند. وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت حوزه سلامت و نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های تولیدی، این حوزه نیاز به توجه بیشتر دارد. این مقام مسئول گفت: امیدواریم در سال جدید و توجه ویژه مسئولان به اعتبارات دامپزشکی، بتوانیم کارهای مهمی در مرکز استان و شهرستان ها انجام دهیم.
پیگیری سهم دامپزشکی از اعتبارات حوزه سلامت/ تامین زمین برای ساختمان اداری
روسای دامپزشکی حوزه انتخابیه درخواست و دغدغه های حوزه فعالیت ها را با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مطرح کردند.
روسای شبکه های دامپزشکی شهرستان های طرقبه شاندیز، چناران و گلبهار نیز در این دیدار، به نقش مهم و غیر قابل انکار دامپزشکی در بهداشت و سلامت مردم به عنوان خط مقدم مبارزه با بیماری ها و پیشگیری از شیوع عوامل بیماریزا به جمعیت انسانی اشاره کردند و خواستار پیگیری برای تخصیص اعتبار در این حوزه برای سازمان دامپزشکی کشور شدند. همچنین موضوع درخواست پیگیری برای تخصیص زمین جهت ساخت ساختمان اداری با هدف خدمت رسانی بهتر به تولیدکنندگان مطرح شد.
منبع: کانال اطلاع رسانی دامپزشکی استان
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.