بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران از «یک واحد تولید داروهای دامی» و کارخانه تولید «فراورده های گوشتی»

دکتر جمالی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز به همراه دکتر خوشدل رییس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، دکتر ناصحی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران و جمعی از مسئولین واساتید آن دانشگاه، دکتر ضیائی رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان البرز و دکتر معینی کارشناس مسئول نظارت بر امور تولیدات دارویی اداره کل دامپزشکی استان، از توانمندی های شرکت تحقیقاتی و دانش بنیان عرفان دارو که از واحد های فعال و بزرگ در زمینه تولید انواع داروهای دامپزشکی در کشور می باشد، بازدید کردند.
کد خبر  12693
special

به گزارش فاخته، مسئولین شرکت عرفان دارو، ضمن خوشامدگویی به هیئت بازدید کننده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران، توضیحاتی مبسوط در خصوص پتانسیل ها و تولیدات شرکت عرفان دارو بیان و با ذکر این موضوع که با حمایت های بی دریغ و همه جانبه مسئولین سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استان البرز، در حال حاضر بیش از یکصد و بیست نوع فرآورده‌های دارویی مورد استفاده در صنایع دام و طیور از جمله انواع آنتی بیوتیک ها، دارو های ضد انگل،مسکن ها،دارو های مکمل و تقویتی و سایر دارو های مورد نیاز صنایع دام و طیور کشور به فرمهای مختلف تزریقی، محلول، پودر و غیره در این کارخانه تولید می گردد، تصریح کرد این کارخانه علاوه بر تامین نیاز داخلی،محصولات دارویی آن شرکت را به ۱۵ کشور خارجی بخصوص کشورهای همجوار صادر می نماید.

دکتر خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، با تاکید بر پتانسیل های علمی و پژوهشی استان البرز و استقرار شرکت های متعدد دانش بنیان و مراکز بزرگ و مطرح تحقیقاتی و تولیدی در استان البرز، از همکاری های دوجانبه بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران و شرکت دانش بنیان و تحقیقاتی عرفان دارو استقبال و خواستار تبادل تجربیات مختلف در زمینه داروسازی و بهره گیری مجموعه یاد شده از اساتید و دانشجویان در زمینه های علمی و تحقیقاتی شدند.

همچنین به منظور آشنایی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با فعالیت نظارتی اداره‌ کل دامپزشکی استان البرز در خصوص بهداشت قرنطینه ایی و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی بخصوص گوشت مرغ و گوشت قرمز وارد شده به کارخانجات و صنایع پروتئینی استان و مراحل مختلف تولید بازدید انجام شد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

 در ابتدا این بازید مدیریت کارخانه «پاک تلیسه» با توضیح مراحل و فرآیند تولید و انواع محصولات تولیدی کارخانه و تاکید بر اهمیت نظارت های دامپزشکی افزود: در این کارخانه ،جهت تولید انواع فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس، کالباس و همبرگر ،عمدتا از گوشت های وارداتی که با نظارت مسئولین فنی مستقر در کارخانه و نظارت های های خوب و مستمر دامپزشکان و ناظرین شرعی اعزامی به خارج از کشور تامین گردیده، استفاده میگردد و گوشت های وارد شده به کارخانه، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.