ارزیابی بازرسان سازمان دامپزشکی کشور از واحدهای کنسروسازی، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگوی شهرستان کنارک

دکتر گل محمد عشقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنارک از حضور بازرسان سازمان دامپزشکی کشور به منظور ارزیابی واحد‌های کنسروسازی، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو در آن شهرستان خبر داد.
کد خبر  9343
خبر روز

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، دکتر گل محمد عشقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنارک گفت: بازرسان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور به همراه کارشناسان این اداره از واحدهای کنسروسازی، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو این شهرستان بازدید نمودند

دکتر عشقی با بیان اینکه این بازدید به منظور صدور و تمدید کد EC و  IR انجام شد، افزود: در این بازدید همچنین مراکز مذکور از نظر GMP و GHP ، نحوه پیاده سازی سیستم HACCP ، ردیابی محصول، بررسی مستندات و به کارگیری الزامات بهداشتی در راستای تولید محصول ایمن، مورد ارزیابی قرار گرفتند.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

در ادامه وی توضیح داد: کد EC کد بهداشتی بین المللی است که با اخذ آن از سازمان دامپزشکی کشور، تولیدکننده می تواند محصولات تولیدی خود را به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و سایر کشور‌های متقاضی صادر نماید .

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.