پلمب یک کارخانه فرآورده‌های گوشتی در قم در پی استمرار تخلفات بهداشتی

مسئول واحد حقوقی و ارزیابی عملکرد این اداره کل دامپزشکی استان قم گفتک یک واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی علی‌رغم دریافت اخطارهای مکرر قانونی و عدم رعایت موازین بهداشتی و به علت تخلفات بهداشتی پلمب شد.
کد خبر  16481
daily

به گزارش فاخته، یک واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی به دلیل نقض مکرر ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی پلمب گردید.

سیده کوثر رایگانی، مسئول واحد حقوقی و ارزیابی عملکرد این اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر تصریح کرد: واحد مذکور علی‌رغم دریافت اخطارهای مکرر قانونی، در راستای اصلاح روند تولید و رعایت موازین بهداشتی به تخلفات بهداشتی ادامه داده است.

وی افزود: در راستای صیانت از سلامت عمومی و با دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب قم و پیگیری واحد حقوقی، واحد متخلف پلمب و از فعالیت آن واحد جلوگیری به عمل آمد.

وی در ادامه افزود: سلامت جامعه «خط قرمز» دامپزشکی است و با واحدهایی که با بی‌توجهی به ضوابط بهداشتی، سلامت مصرف‌کنندگان را به مخاطره انداخته و با ایجاد بی‌اعتمادی در سطح جامعه، به جایگاه تولید ملی آسیب وارد می‌کنند، بدون هیچ‌گونه مماشات و در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.

رصد رویدادهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور با درگاه های ارتباطی فاخته در «تلگرام»، «ایتا»، «بله» و «سروش»

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

ایشان در پایان خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای تولیدی ملزم به رعایت استانداردهای بهداشتی دامپزشکی بوده و نظارت‌های این اداره کل به صورت مستمر و سخت‌گیرانه تداوم خواهد داشت.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.