عمار فولادوند به‌عنوان سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان آبادان معرفی شد

با صدور حکمی از سوی دکتر ناصر عسکری‌فرد، مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان، عمار فولادوند به‌عنوان سرپرست جدید اداره دامپزشکی شهرستان آبادان منصوب شد.
کد خبر  16399
daily

این انتصاب طی مراسمی با حضور فرماندار ویژه شهرستان آبادان و مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

به گزارش فاخته، در این آیین تکریم و معارفه، ضمن قرائت و ابلاغ حکم انتصاب عمار فولادوند، بر ضرورت تقویت جایگاه دامپزشکی و حمایت از آن برای تأمین سلامت و بهداشت عمومی و کنترل بیماری های دام، طیور و آبزیان تأکید شد.

فرماندار ویژه آبادان در این نشست ضمن اشاره به ویژگی های خاص شهرستان آبادان و لزوم توسعه تمام بخش های خدماتی و ضرورت حمایت ارگان های استانی و ملی برای عمران و آبادانی بیشتر این شهرستان مهم، به مواردی از خدمات مؤثر دامپزشکی در این شهرستان اشاره نمود و از خدمات دکتر محمد فخری زاده تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه این مراسم، مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان نیز با تبیین اهمیت ابعاد اجرایی کار دامپزشکی و نقش آن در سلامت جامعه و تحقق امنیت غذایی، ضمن تقدیر و تشکر از نگاه سازنده فرماندار محترم شهرستان، بر ضرورت حمایت اجرایی و قضایی بیشتر در سطح شهرستان از اقدامات دامپزشکی برای حصول نتایج مؤثر تأکید کرد.

رصد رویدادهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور با درگاه های ارتباطی فاخته در «تلگرام»، «ایتا»، «بله» و «سروش»

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

در این آیین همچنین از زحمات و تلاش‌های محمد فخری‌زاده در دوران تصدی مسئولیت اداره دامپزشکی شهرستان آبادان، با اهدای لوح سپاس، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

شایان‌ذکر است عمار فولادوند از نیروهای باسابقه اداره دامپزشکی آبادان است که پیش از این مسئولیت معاونت آن اداره را عهده‌دار بوده است.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.