به گزارش فاخته، دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور با تاکید بر اهمیت هویت و سلامت گوشت مصرفی در رستورانها و آشپزخانه ها گفت : در بازرسی های روزانه کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از یک باب رستوران، پس از بازرسی بهداشتی از مواد پروتئینی مصرفی، اقدام به نمونه گیری از آنها برای انجام آزمایشات لازم و ارسال به آزمایشگاه گردید.
وی افزود: بررسی نتایج آزمایشگاهی نشان از عدم انطباق آنها برای مصرف انسانی داشت که در این راستا موضوع طی صورتجلسه ای به مراجع قضایی اعلام و با دستور دادستان شهرستان و همکاری نیروی انتظامی واحد مذکور پلمپ و متصدی متخلف در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید
دکتر سلیمانی تاکید نمود: گوشت مصرفی در رستورانها و آشپزخانه ها باید از مراکز عرضه معتبر تهیه و تا زمان مصرف لیبل و مجوزهای آن حفظ و در شرایط و دمای مطلوب نگهداری شوند .
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.