به گزارش فاخته، مهدی جلوخانی در جلسه کمیته فنی اداره کل دامپزشکی استان قزوین اظهار کرد: طرح رصد و پایش شیر خام تولیدی در استان قزوین از ابتدای سال در حال انجام است که بر اساس نتایج آزمایشهای کسب شده، میزان افلاتوکسین موجود در شیر خام نمونهبرداری شده از مراکز تولید شیر استان در سطح استانداردهای اتحادیه اروپا است.
وی تصریح کرد: یکی از فاکتورهای عمده پایین آورنده میزان افلاتوکسین در شیر، بهداشت خوراک دام مصرفی است، که با اقدامات بهداشتی صورت گرفته در خوراک دامدامداریهای استان و اجرای ضوابط ساختاری بهداشتی دامپزشکی در دامداریها، میزان افلاتوکسین تا حد قابل قبول، کاهش پیدا کرده است.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج آزمایشهایی که بر روی شیرخام تولیدی در استان حاصل شده، امکان صادرات شیر واحدهای مذکور به کشورهای دیگر امکانپذیر خواهد بود.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.