کشف و تعطیلی کشتارگاه غیرمجاز گوشت الاغ در شهریار

معاون دادستان شهریار از شناسایی و پلمب یک کشتارگاه غیرمجاز در این شهر خبر داد.
کد خبر  13946
daily

به گزارش فاخته، حامد دیده‌دار، از شناسایی و پلمب یک کشتارگاه غیرمجاز در شهریار خبر داد که به‌صورت غیرقانونی اقدام به ذبح الاغ و توزیع گوشت آن به برخی کبابی‌های متخلف می‌کرد.

معاون دادستان شهریار در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت یک کشتارگاه غیرمجاز که مبادرت به سلاخی الاغ می‌کرد، موضوع در دستور کار دستگاه قضائی قرار گرفت و با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط اقدامات لازم صورت گرفت.

وی افزود: در جریان رسیدگی به این پرونده، عوامل مرتبط با کشتار و توزیع گوشت الاغ شناسایی، دستگیر و با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند. همچنین کشتارگاه مذکور به همراه چند واحد صنفی که مبادرت به خرید و مصرف این گوشت کرده بودند، پلمب شد.

معاون دادستان شهریار با اشاره به پیگیری دقیق این موضوع از سوی مراجع ذی‌ربط عنوان کرد: دستور لازم به اداره دامپزشکی جهت جمع‌آوری لاشه‌های کشف‌شده صادر شده و مقرر شده است نمونه‌های گوشتی از کبابی‌های متخلف نیز اخذ و مورد تطبیق قرار گیرد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

دیده‌دار در پایان با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضائی با تهدیدکنندگان سلامت عمومی خاطرنشان کرد: مجموعه دادستانی شهریار با هرگونه اقدامی که امنیت غذایی و بهداشت عمومی شهروندان را به خطر بیندازد، با قاطعیت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.