به گزارش فاخته، وی در روز اول سفر استانی خود با حضور در شهرستان صومعه سرا ضمن بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور، با تأکید بر اجرای هرچه مطلوبتر ضوابط و مقررات بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی در خصوص استحصال و تولید فراورده های خام دامی، ملاحظات فنی و مدیریتی در تمام خطوط این کشتارگاه را از مدیران مربوطه بهداشتی جویا شده و نکات لازم را جهت افزایش نظارتهای بهداشتی متذکر شد.
او در بازدید از دو کارخانه تولید خوارک دام، طیور و آبزیان در شهرستان رشت، مهمترین موضوعات و چالش های تولید خوراک دام را از نزدیک مورد بررسی قرارداد و راهکار های لازم جهت افزایش بهره وری و افزایش کیفیت خوراک تولیدی را ارائه نمود.
وی با اشاره به تهیه خوراک سالم بعنوان اصلیترین دغدغه و نیاز پرورش دهندگان افزود: تولیدکننده خوراک دام باید از صحت و سلامت کنسانتره تولیدی در واحد های تولیدی خود اطمینان داشته و سازمان دامپزشکی کشور با هدف صیانت از حقوق شهروندی، بطور جدی بر تمامی کارخانههای خوراک دام و طیور نظارت خواهد داشت .
حسینی در پایان سفر خود از بخش های مختلف فنی و اداری اداره کل دامپزشکی استان گیلان بازدید بعمل آورده و به بررسی مسائل و مشکلات دامپزشکی در این استان و نحوه ی فعالیت بخش های مختلف حین کار پرداخت و بر استمرار فعالیت با جدیت و توان مضاعف و استفاده از توان حداکثری تأکید کرد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
شایان ذکر است دکتر هادی تبرائی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، در این سفر سرپرست معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی را همراهی می کرد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.