به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ملارد، دکتر سمیرا حمیدفر سرپرست اداره با اعلام این خبر گفت: تمامی صنوف مرتبط با فرآورده های خام دامی باید طبق دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی توسط سازمان دامپزشکی کشور، شرایط لازم جهت عرضه یا فرآوری بهداشتی فرآورده های خام دامی را فراهم کنند.
وی در ادامه توضیح داد: طی بازدید کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره از مراکز عرضه و رستوران های سطح شهر، یک واحد رستوران متخلف بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و تکرار تخلفات با توجه به تذکرات متعدد ،با دستور مقام قضایی پلمب و متصدی متخلف جهت طی مراحل قضایی به مراجع ذی صلاح معرفی شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
دکتر حمیدفر در پایان خاطرنشان کرد: دامپزشکی با تمام توان وظایف حاکمیتی خود را دنبال کرده و با افراد سودجویی که بخواهند امنیت غذایی جامعه را تهدید کنند،با جدیت و قانونی برخورد خواهد کرد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.