لزوم به کارگیری مسئول فنی بهداشتی برای تمام کارگاه ها و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی

شبکه دامپزشکی شهرستان درگز، در رابطه با لزوم بکارگیری مسئول فنی بهداشتی در تمامی مراحل تولید و عرضه فرآورده های خام دامی زیر نظر دامپزشکی هشدار داد.
کد خبر  12661
daily

به گزارش فاخته، دکتر سعید دلفراز، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان درگز، با بیان اینکه توجه به سلامت مواد غذایی که شامل فراورده های خام دامی نیز می باشد، امری حیاتی و مستلزم دقت نظر فراوان می باشد، گفت: تمامی کارگاه ها و مراکز تولید و عرضه فراورده های خام دامی به استناد مواد 3، 4 و 21 قانون سازمان دامپزشکی کشور و قوانین مرتبط آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی مکلف به بکارگیری مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی جهت کنترل کیفی محصولات خام دامی و سایر وظایف محوله می باشند و در صورت عدم بکارگیری مسئول فنی در محل کارخانه یا کارگاه در زمان تولید، مراکز تحت نظارت دامپزشکی اجازه فعالیت و تولید محصول ندارند.

وی، طی بازدید از اولین مرکز بسته بندی عسل شهرستان افزود: بر اساس ابلاغیه اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، مدیران و صاحبین صنایعی که در حوزه تولید فرآورده های خام دامی فعالیت دارند به هیچ عنوان نمی توانند بدون حضور مسئول فنی بهداشتی، فعالیت داشته باشند و در صورتی که بر اساس گزارش مسئول فنی و یا بازرسی های صورت گرفته این امر به اثبات برسد، مدیریت و متولی مجموعه به دستگاه قضایی معرفی خواهد شد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

دلفراز، در پایان گفت: نظارت بر فرآورده های خام دامی و حفظ سلامت این محصولات، خط قرمز دامپزشکی است و در همین راستا از مالکین و مدیران واحدهای تحت نظارت درخواست داریم در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.