به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر یارویسی معاون سلامت گفت: سلامت غذا نه تنها شامل سالم بودن اولیه غذا است بلکه شامل فراهم نمودن تمامی شرایطی است که مانع از آلودگی های ثانویه یا تغییرات ناشی از فساد غذا در کلیه مراحل زنجیره تولید غذایی باشد.
وی عنوان نمود: از جمله مسئولیت و وظایف متعدد و مهم دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، فرآوری، نگهداری، حمل و نقل و توزیع فرآورده های خام بامنشا دامی می باشد که در این راستا با هشیاری و احساس مسئولیت مسئول فنی و ناظر بهداشتی مستقر در یکی از کشتارگاه های طیور استان در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ تعداد ۶۴۰ قطعه مرغ به وزن ۷۴۰ کیلوگرم از بازرسی غیر قابل مصرف جهت مصارف انسانی شناخته و از چرخه خارج گردید.
به شهروندان عزیز توصیه می شود فرآورده های خوراکی با منشأ دامی، به جهت عدم ابتلا به بیماری های مشترک انسان ودام وهمچنین مسمومیت های غذایی، دقت لازم بعمل آید که تهیه وتامین این مواد در مراکز عرضه معتبر و مورد تایید دامپزشکی باشد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
در پایان معاون سلامت بیان نمود: همشهریان عزیز می توانند هرگونه گزارش، انتقاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.