مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان مشگین شهر

به عنوان خادمان مردم شبانه روز و بی وقفه تلاش می کنیم تا امنیت غذایی جامعه فراهم شود

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل بعنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه 26 آبانماه در مصلی بزرگ امام خمینی شهرستان مشگین شهر در حضور امام جمعه و نماینده ولی فقیه، فرماندار و روسا و مدیران ارشد این شهرستان گفت تامین امنیت غذایی یکی از شاخص های اصلی توسعه پایدار هر جامعه ای است و ما به عنوان خادمان مردم بی وقفه تلاش می کنیم تا این امنیت فراهم شود.
کد خبر  10195
خبر روز

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل بعنوان  سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه 26 آبانماه در مصلی بزرگ امام خمینی شهرستان  مشگین شهر در حضور امام جمعه و نماینده ولی فقیه، فرماندار و روسا و مدیران ارشد این شهرستان گفت تامین امنیت غذایی یکی از شاخص های اصلی توسعه پایدار هر جامعه ای است و ما به عنوان خادمان مردم بی وقفه تلاش می کنیم تا این امنیت فراهم شود.

به گزارش فاخته؛ دکتر مهدی فیضی با تشریح فعالیت های سلامت محور دامپزشکی در حوزه های مختلف به نقش و جایگاه دامپزشکی در سه محور تامین سلامت و بهداشت دام از طریق پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی؛  تامین سلامت و بهداشت فراورده های خام دامی از طریق کنترل بهداشتی کشتارگاهها و مراکز تولید، توزیع و استحصال این فراورده ها؛  مبارزه با بیماریهای مشترک بین انسان و دام از طریق اقدامات انجام شده در واحدهای دامداری، مرغداری، روستاها، ییلاقات و قشلاقات استان اشاره کرد و افزود دامپزشکی یک سازمان مهم، هدفمند و حساسی است که با انجام وظایف و با اقدام به موقع در پیشگیری و مبارزه با عوامل بیماریزا، باعث می شود دام، طیور و فراورده های سالم دامی تولید و در دسترس مصرف کنندگان قرار گیرد بنابر این دریک جمله  می توان گفت رسالت دامپزشکی پیشگیری از بیماریهای مختلف دام و طیور، بیماریهای مشترک بین انسان و دام و تولید محصولات دامی سالم و ارتقا سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.

مدیر کل دامپزشکی استان تصریح کرد بسیاری از مردم با وظایف سنگین این مجموعه سلامت محور آشنایی ندارند و ماموریت دامپزشکی را فقط در انجام واکسیناسیون و درمان دامها می دانند در حالیکه موضوع فراتر ازاین بوده و با توجه به ابعاد و گستردگی وظایف و مسئولیت ها، دامپزشکی یکی از ارکان اساسی امنیت غذایی محسوب می شود.

این مقام مسئول دامپزشکی استان خاطر نشان کرد در صورتیکه دامپزشکی نتواند وظایف خود را به خوبی انجام داده و به ثمر برساند مطمئنا آسب جدی به صنعت عظیم و اشتغالزای دام و طیور وارد آمده و با  درگیری  به انواع بیماریها ضمن از بین رفتن سرمایه دامی ضررهای جبران نا پذری به پیکر اقتصاد وارد می شود.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.  

دکتر فیضی در پایان سخنانش گفت در سال رشد تولید همه توان خود را بسیج کرده و در راستای حفظ و حراست از جمعیت دامی تلاش می کنیم و  نیازمند همکاری  و محتاج دعای خیر مردم هستیم.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.