آغاز فعالیت آموزشی بیمارستان آموزشی پژوهشی دامپزشکی از مهرماه

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این روز‌ها در مسیر پیشرفت و نوآوری سرعت گرفته است؛ از افتتاح سرای نوآوری سیمرغ که نقطه عطفی در پزشکی هوشمند به شمار می‌رود تا گسترش فعالیت‌های بین‌المللی در کشور‌های مختلف.
کد خبر  13890
special

به گزارش فاخته به نقل از فرهیختگان، اما در میان همه این تحولات افتتاح بیمارستان آموزش و پژوهشی دامپزشکی یک خبر سرنوشت‌ساز برای دانشگاه است؛ مرکزی مجهز و پیشرفته در قلب تجریش که نه‌تنها خدمات درمانی تخصصی را ارائه می‌دهد، بلکه قرار است به عرصه‌ای برای آموزش و تربیت دانشجویان دامپزشکی دانشگاه تبدیل شود. بیمارستانی که فعالیت آموزشی خود را از مهرماه آغاز خواهد کرد. در این گزارش در گفت‌وگو با علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران از آخرین اقدامات این دانشگاه در حوزه آموزشی و پژوهشی پرسیده‌ایم که در ادامه می‌خوانید. 

دومین سرای نوآوری سلامت در راه است

علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به آخرین اقدامات این دانشگاه اظهار کرد: «حدود یک ماه پیش از شهادت دکتر طهرانچی، افتتاح رسمی سرای نوآوری سیمرغ را برگزار کردیم. ایشان در این مراسم حضور داشتند و در آن روز، ۱۴ پروژه توسعه‌ای را به صورت همزمان و مشترک افتتاح کردیم که یکی از آن‌ها طرح نوآوری سیمرغ با محوریت پزشکی هوشمند بود.» 

او ادامه داد: «دکتر طهرانچی بیش از دو ساعت از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید و با دقت تمام جزئیات را بررسی کردند. در پایان این بازدید، آخرین مأموریتی که به ما ابلاغ کردند، راه‌اندازی مرکز مدیریت داده‌های سلامت در سرای نوآوری بود. از همان زمان و با شتاب بیشتر پس از شهادت ایشان، این مأموریت را پیگیری کرده‌ایم.» 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران همچنین گفت: «تا پایان امسال تلاش داریم دومین سرای نوآوری در حوزه سلامت را در دانشگاه آزاد افتتاح کنیم. این مرکز با محوریت تجهیزات پزشکی خواهد بود. البته افتتاح این مرکز نیازمند تأمین فضا و زیرساخت‌های خاصی است که در حال پیگیری هستیم. اگر موفق شویم، این دومین سرای نوآوری سلامت دانشگاه خواهد بود و در کنار سرای نوآوری سیمرغ، به یکی از قطب‌های نوآوری حوزه پزشکی تبدیل می‌شویم.» 

خوشدل تأکید کرد: «با همکاری مسئولان استان تهران، امیدواریم موانع موجود برطرف شده و این پروژه نیز همانند سایر اقدامات نوآورانه دانشگاه به مرحله بهره‌برداری برسد. البته توانستیم ارتباطات بسیار خوبی با شرکت‌های داخلی و خارجی برقرار کنیم و در حال حاضر نیز در حال نهایی‌سازی توافقنامه‌هایی برای همکاری در زمینه تولید، نگه‌داری، ارتقا و به‌روزرسانی تجهیزات پزشکی هستیم. هدف این همکاری‌ها این است که بتوانیم بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه را با استفاده از آخرین فناوری‌ها تجهیز کنیم.» 

آغاز فعالیت آموزشی بیمارستان آموزشی پژوهشی دامپزشکی از مهرماه

خوشدل گفت: «یکی دیگر از اقدامات مهم در این مدت افتتاح بیمارستان آموزشی و پژوهشی دامپزشکی دانشگاه بود که خوشبختانه با همکاری بخش خصوصی و با ظرفیت بسیار مناسب راه‌اندازی شده است. در حال حاضر، مراحل اخذ مجوز جذب دانشجو در حال انجام است و امیدواریم به‌زودی شاهد فعالیت آن به‌عنوان یک مرکز بسیار درخشان برای دانشگاه آزاد باشیم.» 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در ادامه تصریح کرد: «این بیمارستان با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز و در وسعتی بسیار بیشتر از بیمارستان‌های فعلی دامپزشکی تهران مشغول فعالیت است و به‌زودی دانشجو نیز خواهد پذیرفت.» 

او درباره ساختار این مرکز، توضیح داد: «طبق قوانین، در هر استان تنها یک دانشکده دامپزشکی برای دانشگاه آزاد می‌تواند وجود داشته باشد که در حال حاضر در واحد علوم‌وتحقیقات یک دانشکده دامپزشکی مستقر است. اما این بیمارستان آموزش پژوهشی می‌تواند در راستای پذیرش دانشجو نیز نقش ایفا کند و به واحد‌هایی که دانشجوی دامپزشکی دارند، خدمات ارائه دهد.» 

خوشدل درباره فعالیت جدید دانشگاه در حوزه دامپزشکی گفت: «در حال حاضر بیمارستان تهران فعالیت درمانی خود را آغاز کرده ولی از مهرماه پذیرش دانشجوی عمومی و تخصصی در این مرکز نیز انجام خواهد شد.» 

او با بیان اینکه اگرچه در استان تهران دانشکده دامپزشکی متعلق به واحد علوم‌وتحقیقات است، گفت: «اما بیمارستان آموزشی ما می‌تواند در راستای آموزش دانشجویان دامپزشکی از سایر واحد‌ها نیز نقش مؤثری ایفا کند. در واقع، این بیمارستان عرصه‌ای برای آموزش خواهد بود.» 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران با بیان این که ما ظرفیت پذیرش 100 دانشجوی عمومی در این این بیمارستان را داریم، اضافه کرد: «همچنین بیش از ۳۰ دانشجوی تخصصی پذیرش خواهد شد که پیشنهاد آن را به معاونت علوم پزشکی دانشگاه ارائه کرده‌ایم. او ابراز امیدواری کرد که از مهرماه پذیرش دانشجویان آغاز شود.» 

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

خوشدل در خصوص امکانات این مرکز گفت: «این بیمارستان تمام تجهیزات مورد نیاز یک مرکز تخصصی و فوق‌تخصصی دامپزشکی را داراست؛ از جمله بخش‌های جراحی، تصویربرداری، مراقبت‌های ویژه، نگهداری حیوانات بیمار، داروخانه، مرکز توان بخشی حیوانات و سایر بخش‌های تخصصی مورد نیاز. این بیمارستان در منطقه تجریش واقع شده و افتتاح رسمی آن را برای هفته دامپزشکی در مهرماه، همزمان با آغاز پذیرش دانشجو، برنامه‌ریزی شده است.» 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.