به گزارش فاخته در این پیام آمده است:
«سلام و درود
با توجه به اینکه در مصوبه اخیر هیئت دولت، منع قانونی انجام خدمت وظیفه برای صدور پروانه های کسب دانشجویان مقاطع بالاتر در طول تحصیل برداشته شده، اما متاسفانه ادارات دامپزشکی و نظام با رزیدنت های دامپزشکی (آن دسته که ضمن گذراندن کشیک های درمانگاهی و دروس مربوطه موافقت کتبی محل تحصیل را جهت اشتغال پاره وقت کسب کرده اند) همکاری نکرده و از انجام آن سرباز میزنند.
این در صورتیاست که بسیاری از شهر ها و حتی شهرستان های کم برخوردار کشور حتی یک کلینیسن نداشته و از ظرفیت تخصصی این گروه می توان به نحو احسن در این مناطق برخوردار شد .
از آنجا که رزیدنت های دامپزشکی برخلاف رزیدنت های علوم پزشکی علیرغم کشیک های درمانگاهی و ذکر در قانون، هیچ حقوقی دریافت نمیکنند، این مسئله به نگرانی اصلی بسیاری از آن ها تبدیل شده و حال که به لطف مصوبه ی جدید کمیته ی حمایت از کسب و کار این فرصت فراهم آمده از شما رسانه ی محترم درخواست داریم که در این مسیر انعکاس دهنده ی درخواست قانونی و صدای خاموش شده ی ما باشید.»
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.