به گزارش فاخته، دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: لاشه های استحصالی در کشتارگاه باید 24 ساعت در دمای پیش سرد نگهداری شوند تا پس از فرآیند جمود نعشی به PH مطلوب برسند. در صورتیکه لاشه استحصالی در مواردی مثل کشتار دام دچار اسیدوز یا در حال احتضار به ph مطلوب نرسد ولی ویژگی های ظاهری و ارگانولپتیکی آن مناسب باشد، لاشه صرفا جهت مصرف صنعتی به کارخانجات معتبر ارسال می گردد.
وی، در ادامه افزود: گوشت قرمز باید فاقد هر گونه خون مردگی، ضربه یا ذرات خارجی و رطوبت و بوی غیر طبیعی باشد و هر گونه تغییر رنگ قرمز گوشت به سبز یا قهوه ای یا خاکستری، از دست رفتن قوام، نرم و لزج شدن آن نشان از فساد دارد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
قدرتی، در پایان گفت: تایید نهایی گوشت استحصالی در کشتارگاه پس از معاینه دام زنده قبل از کشتار، بازرسی لاشه در حین کشتار و پس از طی زمان پیش سرد صورت می گیرد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.